Kinderen van Young Thug bedreigen 'rat' Gunna in preview van nieuwe track

jul 11 , 13:48 NEWS
schermafbeelding 2024 07 11 om 153639
De zoons van Young Thug hebben gezorgd voor opschudding met een fragment van een nieuw nummer waarin ze Gunna dissen. Het fragment, dat minder dan een minuut duurt, is viraal gegaan op sociale media en heeft tot veel discussie geleid. In de video zijn de jonge jongens te zien terwijl ze in de voetsporen van hun vader proberen te treden.
In de track verwijzen de kinderen naar de spanningen tussen hun vader en Gunna, waarbij ze Gunna beschuldigen van verraad en een rat noemen. "And Bentley a rat he keep leaving states / And Gunna get whacked if he don’t leave L.A." Ze verwijzen naar de rol van Gunna in de YSL zaak tegen Young Thug. Er wordt nog steeds gezegd dat hij zijn vriend zou hebben verraden om aan een gevangenisstraf te ontkomen. Gunna heeft dit altijd ontkend.
Sommige experts vrezen dat de disstrack schadelijk kan zijn voor de RICO-zaak waarin Thugger momenteel verwikkeld is. Naast de juridische gevolgen, zijn er ook mensen die zorgen uiten over de opvoeding van de kinderen van de rapper.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

De kinderen van Young Thug zijn overigens niet de eersten die Gunna een rat noemen. Ook Lil Baby heeft meerdere malen uitgehaald naar zijn voormalige vriend. Eerder deze week leek Young Thug vanuit de gevangenis de kant van Lil Baby te kiezen door een bericht te posten met de tekst "Whateva wham say goes," een verwijzing naar Lil Baby's bijnaam. Lil Baby reageerde op het nieuws met de cryptische opmerking "IFKYK" (If You Know, You Know), wat de speculaties alleen maar verder aanwakkerde.
Ondanks de beschuldigingen heeft Gunna zijn loyaliteit aan Young Thug en het YSL-label blijven benadrukken. Hij ontkende de geruchten over verraad en riep fans op om de rechtszittingen bij te wonen.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 08 16 om 170547

Ronnie Flex viert succes met villa van ruim een miljoen

NEWS jul 23, 10:47
shutterstock 2205903191

Europese competities en spelersvakbond zijn het zat en slepen FIFA voor de Europese Commissie

NEWS jul 23, 12:44
schermafbeelding 2024 07 22 om 213930

Mustard, Ella Mai en Roddy Ricch flippen 911 van Wyclef Jean en Mary J. Blige op nieuwe track One Bad Decision

MUSIC jul 22, 21:31