Madame Tussauds onthult wassen beeld van Drake: "Man who tf is this??"

jul 03 , 13:25 NEWS
drake wax
Fans van de Canadese rapper Drake zijn verdeeld over de nieuwe wassen figuur van de artiest die onlangs werd onthuld bij Madame Tussauds New York. De onthulling maakt deel uit van een grootschalige renovatie van het museum, met een multimiljoeneninvestering in de iconische locatie op Times Square.
Het wassen beeld van Drake draagt een khaki jack, een grijs T-shirt, zwart- en khakikleurige tie-dye jeans, witte Air Force 1 sneakers en zijn kenmerkende sieraden. De figuur maakt Drizzy's iconische uil-handteken, een gebaar dat veel fans nabootsten voor foto's. Terwijl sommige fans enthousiast waren over de gelijkenis, waren anderen minder onder de indruk. Kritieken varieerden van "that's spanish drake" tot opmerkingen over de figuur die lijkt op andere beroemdheden zoals Taylor Lautner en Shemar Moore.
De muziekafdeling van Madame Tussauds, waar Drake nu een plek heeft, bootst een oudejaarsavond in New York City na. Andere artiesten zoals Beyoncé, Bad Bunny, J Balvin en Megan Thee Stallion zijn hier ook te zien.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

"Onze nieuwe muziekervaring is een van die magische ruimtes binnen het museum die gasten onmiddellijk aantrekt, dus we zijn ervan overtuigd dat het herontworpen gebied, dat meer meeslepend is dan ooit, een nieuw niveau van opwinding aan de ervaring zal toevoegen," aldus Eliza Rose, marketingmanager bij Madame Tussauds New York.
Check een aantal van de reacties hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39