Mannelijke producer klaagt Diddy aan voor herhaaldelijk seksueel misbruik

feb 27 , 12:09 NEWS
diddy2
Lil Rod, oftewel Rodney Jones, klaagt Diddy aan voor seksueel misbruik, zo meldt TMZ. Hij zou herhaaldelijk aangerand zijn door de Bad Boy oprichter en claimt zelf dat hij gedrogeerd en mogelijk verkracht is.
Hier blijft het niet bij, want Jones beweert ook dat Diddy hem voorgesteld zou hebben aan vrienden die hem ook aangerand zouden hebben. Hij noemt als voorbeeld acteur Cuba Gooding Jr. die hem bij zijn geslachtsdeel en billen gegrepen zou hebben. Diddy zou verder vrouwen gedrogeerd hebben via flessen alcohol met drugs erin en Jones gedwongen hebben om te kijken naar een video waarin een collega producer seks had met een andere man. Ten slotte zou de nicht van Yung Miami, de vriendin van Diddy, geprobeerd hebben om seks met Jones te hebben in het bijzijn van Diddy en collega's. Zij zou de producer daarbij aangerand hebben.
Jones eist in zijn aanklacht 30 miljoen dollar van Diddy. Opvallend is overigens dat Jones nog mee heeft gewerkt aan het Love album van Diddy dat afgelopen jaar uitkwam. 
Diddy heeft via zijn advocaat Shawn Holley gereageerd en ontkent de beschuldigingen: "Lil Rod is nothing more than a liar who filed a $30 million lawsuit shamelessly looking for an undeserved payday. His reckless name-dropping about events that are pure fiction and simply did not happen is nothing more than a transparent attempt to garner headlines." Ze voegt daar nog aan toe dat Diddy 'overweldigend' bewijs heeft dat Lil Rod liegt en zegt dat de advocaat van Rod hen negeert.
Het is de vijfde aanklacht van deze aard sinds november. Toen werd hij aangeklaagd door zijn ex Cassie, met wie hij binnen 24 uur een deal sloot. Vanaf die aanklacht begon het balletje te rollen en kwam er meer vermeende slachtoffers naar voren.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 26 om 112442

Yvonne Coldeweijer komt met extreme beschuldiging aan het adres van Ali B

NEWS apr 26, 10:50
schermafbeelding 2024 04 26 om 072203

Sticks en Jiggy Dje verdedigen Top Notch en reageren op Ronnie Flex in nieuwe track Pincodes: "Niemand is groter dan 't team"

NEWS apr 26, 8:43
foto 26 04 2024 om 1240

Eminem kondigt nieuw album aan met behulp van 50 Cent en nostalgische trailer: “He’s a psychopath”

NEWS apr 26, 12:50
schermafbeelding 2024 02 06 om 134716

Drake haalt Kendrick Lamar disstrack offline

NEWS apr 26, 14:11