Marvel kijkt een aantal jaar vooruit en kondigt serie over Vision

mei 23 , 11:39 NEWS
foto 23 05 2024 om 1117
Bij de Disney Upfront presentatie van 2024, onthulde Marvel de release voor de volgende drie live-action serie: 'Agetha All Along', 'Daredevil: Born Again' en 'Ironheart'. Echter, wordt er een nieuwe Marvel serie verwacht in 2026. Eentje die het verhaal van 'WandaVision', die in 2021 uitkwam, zal vervolgen. 
In het aankomend project zal Paul Bettany zijn rol als Vision weer oppakken. De titelloze serie wordt geproduceerd door Terry Matalas, die onder andere bekend staat voor de serie 'Star Trek: Picard'.
Visions laatste verschijning was in 'WandaVision'. Nadat Vision werd vermoord door Thanos in 'Avengers; Infinity War', werd hij weer gecreëerd in een spookachtige verschijning door zijn geliefde Wanda Maximoff. Vervolgens kwam deze Vision in een gevecht met zijn dubbelganger, White Vision. White Vision is een reactiveerde robot door S.W.O.R.D., met een missie om Wanda Maximoff en haar nagemaakte Vision te vernietigen.
Wanda liet aan het eind van 'WandaVision' haar Vision vervagen. De nieuwe serie zal zich waarschijnlijk afspelen na deze gebeurtenis, waarbij spook Vision zijn nieuwe doel in het leven verkent.
Jan Schaeffer, de maker van 'WandaVision', was in eerste instantie bezig met de ontwikkeling van het nieuwe project. Echter, legde hij zijn focus op de aankomende 'Agatha All Along', een spin-off van 'WandaVision'. Ook is er nog geen officiële trailer te zien en is de release niet bekend gemaakt.