Nino deelt zijn 'bovennatuurlijke' kennis in eigen boek 'Te Diep Voor Rap'

okt 28 2022, 15:09 NEWS
Schermafbeelding 2022 10 28 om 141400
Nino deelt vandaag het opvallende nieuws dat hij met een boek komt. De rapper uit Zaandam laat in een lang bericht op Instagram weten dat het boek op 30 oktober uitkomt en 'Te Diep Voor Rap' heet. Het boek is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar verdere persoonlijke ontwikkeling.
Hij belooft in het boek dieper in te gaan op onderwerpen waarvan hij beweert dat niemand er over praat zoals o.a. de ware intentie van meerdere systemen, de leugens, het goddelijke in onszelf, cheat codes om een krachtiger wezen te zijn, aanwijs punten naar hoe de wereld er ooit heeft uitgezien en informatie die voor ons verborgen is gehouden.
Zie hieronder de synopsis van het boek:
Geselecteerde individuen onder ons zijn gestuurd om een boodschap te delen vanuit de ether van hun wezen. Waar velen nog in verwikkeling zitten met de dagelijkse illusie die wij realiteit noemen, zijn er zielen geïncarneerd die op een bepaalde leeftijd worden ontwaakt en gereactiveerd. Deze zielen krijgen downloads van informatie om de wereld om hun heen klaar te stomen en naar een hogere frequentie te tillen.
Het dieper ingaan op onderwerpen waar niemand over praat, zoals de ware intentie van meerdere systemen, de leugens, het Goddelijke in ons zelf, cheat codes om een krachtiger wezen te zijn, tips om in de liefde lang en gelukkig samen te kunnen zijn, aanwijs punten naar hoe de wereld er ooit uit heeft gezien en informatie die voor ons verborgen is gehouden. Een waardevolle download voor in iedereens systeem. Dit gaat “Dieper Dan Rap”.
Het boek is nu te pre-orderen via de website Books Are Portals.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

soranouk

Sor schrapt zijn voorprogramma bij Ziggo Dome shows van Anouk na racistische opmerking van de zangeres

NEWS apr 27, 18:51
schermafbeelding 2024 04 27 om 200036jpg

Dit is hoe het internet reageert op Pincodes van Jiggy Djé en Sticks en de reply Pincode Gekraakt van Ronnie Flex

NEWS apr 27, 20:57
schermafbeelding 2024 04 27 om 194333

Geertruida wakkert geruchten aan over vertrek naar Liverpool met bericht op social media

SPORTS apr 27, 19:45
schermafbeelding 2024 04 27 om 180023

Coi Leray eert Janet Jackson in “Can’t Come Back” video

MUSIC apr 27, 18:00