Oranje warmt publiek op en schakelt iconen van het Nederlands voetbal in voor ‘Welkom op de Hollandse School’ video

jun 14 , 10:13 NEWS
schermafbeelding 2024 06 14 om 110130
OnsOranje heeft een speciale video uitgebracht in aanloop naar het EK genaamd 'Welkom op De Hollandse School.' In deze special spelen de selectie van het Nederlands Elftal, de bondscoach en verschillende Nederlandse legendes een rol en laten zij zien wat de Hollandse School inhoud.
"Hier op de Hollande school zijn de voorbereidingen op het EK in volle gang. In het hart van het Nederlandse voetbal bereid iedereen zich voor om weer verliefd op Oranje te worden deze zomer," begint de video. De video speelt zich logischerwijs af op een school waar de selectie spelers fungeren als de leerlingen en iconen van de Nederlandse voetbalgeschiedenis hen de les lezen.
Zo zien we Clarence Seedorf, Giovanni van Bronckhorst, Jaap Stam en van der Sar als docenten verspreid door de school en zijn Ronald en Erwin Koeman de directeuren van deze Hollande school. "Hier geeft de vorige generatie het Oranje gevoel door aan de volgende generatie," vertelt Erwin Koeman. Daarnaast komen Kees Jansma, Willem van Hanegem en Roxanne "Rocky" Hehakaija ook voor in de video. 

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

De spelers van het Nederland Elftal spelen dus ook een rol en zetten de school op zijn kop. Denzel Dumfries, Bart Verbruggen, Tijjani Reijnders, Nathan Aké, Memphis Depay, Xavi Simons en Cody Gakpo zijn allemaal te zien in special van OnsOranje. Daarnaast zien we de captain Virgil van Dijk de beker van de EK winst in 1988 afstoffen. "De belangerijkste les hier? Geschiedenis, want die schrijf je samen," eindigt bondscoach Koeman. 
Bekijk de video hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39