Oud-Ajacied Babangida verliest na zijn broer ook zijn eenjarige zoontje aan de gevolgen van het auto-ongeluk

mei 15 , 14:04 NEWS
schermafbeelding 2024 05 10 om 103208 663ddba659353
Vorige week heeft oud-Ajacied Tijjani Babangida een heftig auto-ongeluk gehad in Nigeria. Zijn broer, Ibrahim, die ooit nog uitkwam voor FC Volendam, overleefde het ongeluk niet. Vandaag is naar buiten gekomen dat ook het eenjarige zoontje van Tijjani, Fadil, het ongeluk niet heeft overleefd.
Het ongeluk gebeurde op de snelweg tussen Kaduna en Zaria. Naast Tijjani, zoon Fadil en broer Ibrahim zaten een dienstmeisje en de vrouw van Tijjani in de auto. Na het ongeluk zijn ze naar een ziekenhuis in Zaria gebracht. De oud-Ajacied maakt het volgens Nigeriaanse media inmiddels goed. Zijn vrouw verloor haar oog als gevolg van zware verwondingen aan haar gezicht en wordt momenteel verzorgd op de Intensive Care. Het zoontje van Tijjani heeft net als Ibrahim het ongeluk dus niet overleefd. Nigeriaanse media schrijven dat het jongetje tijdens een spoedoperatie is bezweken aan zijn verwondingen.
Tijjani Babangida heeft inmiddels een reactie op het ongeluk gegeven aan Timeline. "Vanwege mijn geloof is het niet gepast om God te vragen waarom dit is gebeurd, ongeacht de pijn. Hij is het die geeft en Hij is het die neemt. Ik geloof dat Hij me na verloop van tijd de innerlijke kracht zal geven om te vergeten.”
Verlies wordt steeds groter voor Oud-Ajacied Tijjani Babangida: Na broer Ibrahim nu ook eenjarig zoontje Fadil overleden door auto-ongeluk