Paris Saint-Germain is helemaal klaar met Mbappé en begint het seizoen zonder hem

aug 07 2023, 12:13 NEWS
mbappe
De transfersoap rondom Kylian Mbappé krijgt weer een nieuw hoofdstuk. Volgens de Franse krant L'Equipe traint de sterspeler met het B-team en laat PSG hem buiten de selectie voor de eerste Ligue 1 wedstrijd tegen Lorient.
PSG wil dat de Fransman zijn contract verlengt, maar Mbappé denkt er niet aan. Zijn contract loop volgende zomer af, dus als hij niet bijtekent loopt hij volgend jaar gratis de deur uit. Dat wil de Franse kampioen uiteraard voorkomen, dus proberen ze hem deze transferperiode nog te verkopen. Mbappé werkt echter niet mee en PSG denkt zelfs dat hij al afspraken heeft met Real Madrid om daar volgende zomer naar toe te gaan.
Om te laten zien dat ze het menen met Mbappé namen ze hem niet mee op trainingskamp en tijdens de eerste training op het eigen terrein moest hij aansluiten bij het B-team. Hij zal dan ook niet in de selectie zitten voor de wedstrijd tegen Lorient. PSG hoopt dat Mbappé ervoor kiest om toch mee te werken aan een transfer als ze hem niet laten spelen. Het prijskaartje van 250 miljoen maakt de situatie echter ook niet makkelijk.