PSG keeper Donnarumma belandt in het ziekenhuis na gewelddadige overval in zijn huis

jul 21 2023, 10:35 NEWS
schermafbeelding 2023 07 21 om 105441
Gianluigi Donnarumma en zijn vriendin Alessia Elefante zijn vannacht overvallen in hun eigen huis. Volgens Actu17 hebben de inbrekers zo'n half miljoen aan buit gemaakt, nadat de keeper en zijn vriendin werden vastgebonden.
In de nacht van donderdag op vrijdag drongen inbrekers binnen bij de doelman van Paris Saint-Germain FC, die in het achtste arrondissement in Parijs woont. Het is nog niet duidelijk hoeveel inbrekers er waren, maar het is duidelijk dat de overval flinke impact heeft gemaakt op het stel. Na de overval rond 03.20 uur meldde Donnarumma zich samen met zijn partner bij een nabijgelegen hotel. Het hotelpersoneel schakelde de politie in en bood ondersteuning aan het koppel, dat 'in shock' verkeerde en in het ziekenhuis werd behandeld.
De politie onderzoekt de zaak, maar voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Donnarumma speelde zijn laatste wedstrijd op 18 juni, toen hij met Italië de troostfinale van de Nations League won ten koste van het Nederlands elftal. Vrijdag opent PSG het nieuwe seizoen met een oefenwedstrijd tegen Le Havre, maar het lijkt na de gebeurtenissen onwaarschijnlijk dat Donnarumma op doel staat.