Quando Rondo neergeschoten, vriend van de rapper overleden

aug 20 2022, 11:22 NEWS
Schermafbeelding 2022 08 20 om 110135
Volgens VladTV zijn Quando Rondo en een vriend van hem neergeschoten in Georgia vrijdag nacht. De rapper ligt nu in het ziekenhuis in stabiele conditie, maar de vriend van de rapper is fataal geraakt en overleden.
Een vrouw, die zijn tante zou zijn, bevestigt het en deelde een update op haar Instagram Story.“I love everyone but please give my family time to call me. You guys are clogging my line. We’re fine. Maybe I should reword it, he’s fine. I spoke with him myself.”
Quando Rondo is vaker het doelwit geweest van schietpartijen. In mei van vorig jaar kwam de rapper met de schrik vrij toen er massaal op hem werd geschoten in een winkel. Hij overleefde het toen zonder verwondingen.
Ook werden er links gelegd tussen Quando Rondo en de moord op King Von in 2020. King Von overleed in november van 2020 in Chicago toen er een gevecht uitbrak tussen de crew van Quando Rondo en de crew van King Von. In het gevecht werden twee mensen vermoord en werd King Von zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis werden de verwondingen Von fataal.