Rechtszaak tegen verdachte van moord op Bigidagoe start aankomende week

jun 23 , 19:49 NEWS
schermafbeelding 2024 06 23 om 192928
De rechtszaak tegen de verdachte van de moord op Bigidagoe begint dinsdag. Dit is wat we kunnen verwachten.
Op zondag 25 februari slaat het noodlot toe en komt het leven van Bigidagoe, na een feest in Amsterdam Sloterdijk, plotseling tot een einde. De rapper was net terug van een lange vakantie in Thailand waar hij volop was gaan sporten en werken aan zijn gezondheid.
Die avond vierde DJ Vinny zijn Bday Bash in partycentrum Rhone. Als Bigidagoe na afloop het feest verlaat neemt een schutter hem onder vuur. Niet lang erna overlijdt Bigidagoe op 26-jarige leeftijd aan zijn verwondingen ondanks pogingen van de politie om hem te reanimeren.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Vanaf dat moment zet de recherche drie teams van tientallen rechercheurs op de zaak en begint een ware klopjacht op de dader. Drie dagen later wordt Shairone S. opgepakt op het vliegveld Parijs-Charles de Gaulle. Hij was daar om het eerste beste vliegtuig te pakken naar Frans Guyana.
De raadsman van Shairone S., Cem Kekik, vervangt Gerald Roethof en laat aan Het Parool weten dat hij niet op de zaak vooruit wil lopen. “Het enige dat ik kan zeggen, is dat mijn cliënt zeker niet heeft bekend.”
Dinsdag staat Shairone S. terecht op een eerste inleidende zitting waarin hij officieel wordt beschuldigd van de moord op Danzel Silos beter bekend als Bigidagoe.

HET LAATSTE NIEUWS

yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39
schermafbeelding 2024 07 17 om 130609

De man achter A Jewellers vertelt het verhaal van de 'million dollar chain' van Burna Boy

NEWS jul 17, 12:49