Rick Ross heeft een bijzondere vacature met een zes-cijferig salaris

nov 15 2023, 16:18 NEWS
schermafbeelding 2023 11 15 om 165612
Rick Ross heeft via social media aangekondigd dat hij op zoek is naar zijn eigen persoonlijke stewardess voor Maybach Air, zijn recent aangeschafte privéjet. Naast de mogelijkheid om de wereld rond te reizen krijg je ook een indrukwekkend salaris, variërend van $85.000 tot een opmerkelijke $115.000 per jaar.
In een video gepost op zijn Instagram Stories, fungeerde Ross als een levende vacature voor de functie. "Right behind me is Maybach air G550, and for the very first time, Ricky Rozay is looking for his own flight attendant. My own cabin attendant," deelde de rapper enthousiast. Naast het aankondigen van het salaris, benadrukte Ross specifieke vereisten voor de sollicitanten. "You gotta have experience, a positive vibe, prepare the cuisine, serve the cuisine," aldus Ross. Hij deelde zelfs persoonlijke ervaringen, zoals een epileptische aanval tijdens een vlucht, waardoor de kandidaat in staat moet zijn om reanimatie te beheersen.
De rapper nodigde geïnteresseerden uit om zich aan te melden door een e-mail te sturen naar [email protected], zoals vermeld in het bijschrift van zijn video.