Ronnie Flex doet boekje open over zijn strijd tegen Top Notch: “Mij proberen te wissen uit geschiedenis”

mrt 15 , 10:29 NEWS
schermafbeelding 2023 08 16 om 170547
Ronnie Flex uitte gisteren zijn frustraties over de deal die hij bij Top Notch had. Hij gooide enkele cijfers online over zijn contract, maar waarschijnlijk met het oog op het hoger beroep in zijn zaak tegen het label heeft hij het weer verwijderd.
Hij was echter nog niet van zijn frustratie af en deed een boekje open over wat hij zo oneerlijk aan de situatie vindt. Hij kreeg regelmatig te horen dat hij dom was dat hij het contract getekend had en ondanks dat hij begrijpt dat er veel verantwoordelijkheid bij hem zelf ligt, kan hij er niet over uit dat men het prima vindt dat een bedrijf een artiest zo ver krijgt om 90% van zijn inkomsten af te staan.
"Het is ik 1 mijn eentje tegen universal, ik betaal mijn advocaat vanuit mijn eigen zak maar ik vecht tegen Justin bieber money… ik ben gewoon geofferd, niks meer niks minder…" zegt Ronnie over de situatie.
Hij beschuldigt Top Notch er ook van dat ze hem proberen te wissen uit de geschiedenis. "Shit posts doen over New Wave en mij en de 6e slide ergens in de achtergrond tevoorschijn laten komen, alsof ik niet aanvoerder was van het hele toernooi.. waar we ook nog eens de beker mee naar huis namen."
Ook onthult hij dat het team van Top Notch twijfelden bij enkele van zijn grootste hits als Energie en Blijf Bij Mij en benadrukt hij dat hij bijna alles alleen deed. "Ik ben de leading artist, co producer, engineer, a&r, en studio schoonmaker geweest van mijn albums en het in specifiek Rémi… tuurlijk kan ik niet stoppen met trippen kill laat me"
Het is duidelijk dat het nog hoog zit bij Ronnie en het is nu afwachten hoe het hoger beroep tegen Top Notch zal gaan verlopen.