Streamer Adin Ross heeft boodschap voor fans: "Einde van een hoofdstuk"

apr 18 , 14:35 NEWS
schermafbeelding 2024 04 18 om 153132
Adin Ross heeft aangekondigd dat hij gaat stoppen met streamen. Via een post op Instagram heeft hij laten weten dat zijn stream carrière tot een einde is gekomen. Hij zegt dat hij met trots kan terugkijken op zijn werk en dat hij veel zin heeft in de toekomst.
Ross heeft miljoenen mensen weten te bereiken met zijn streams. In de livestreams waren veel grote namen te gast, zoals 21Savage, Playboi Carti en Tory Lanez. Ook claimde Ross dat hij er deels voor heeft gezorgd dat Andrew Tate en zijn broer zijn gearresteerd. Tate vertelde aan de streamer dat hij vanuit Roemenië, waar hij werd vastgehouden, wilde vluchten naar Engeland. "Hij zei: Ik ga Roemenië snel verlaten en zal waarschijnlijk nooit meer terugkomen. Als je langs wilt komen en een week lang wil streamen kan dat," vertelde Ross tijdens zijn stream. Met deze informatie kon de Britse justitie Andrew Tate en zijn broer arresteren. Ross bood daarna zijn excuses hiervoor aan, aangezien hij groot fan van de controversiële bekendheid is.
Ondanks alle faam is het nu genoeg geweest voor de streamer. "Als ik terugkijk naar mijn tijd in de spotlight ben ik erg trots op wat we samen voor elkaar hebben gekregen. Hoewel dit het einde van een hoofdstuk is, ben ik benieuwd wat de toekomst mij zal brengen," schrijft hij aan zijn fans. Adin Ross laat ook weten dat hij ondanks het stoppen wel onderdeel zal blijven van de gemeenschap.
Lee het gehele bericht hieronder.