Suge Knight showt foto waarop hij speelt met de zoon van zijn rivaal Diddy en nodigt hem uit in zijn cel: "You gon’ be cleaning toilets"

dec 06 2023, 14:48 NEWS
schermafbeelding 2023 12 06 om 151330
Suge Knight zorgt opnieuw voor opschudding met zijn Collect Call podcast. Dit keer heeft hij zijn eeuwige rivaal Diddy belachelijk gemaakt door een foto te delen waarop hij speelt met Justin Combs, de zoon van de Bad Boy oprichter. De afbeelding, genomen tijdens de hoogtijdagen van de East Coast-West Coast rivaliteit, werd getoond tijdens de uitzending van de Collect Call-podcast, opgenomen vanuit de gevangenis.
Op de rand van de foto is ook Misa Hylton, de moeder van Justin, te zien, die in het verleden styliste was voor bekende artiesten zoals Mary J. Blige en Lil Kim. Het is interessant om op te merken dat DJ Quik eerder onthulde dat Hylton aanwezig was op de beruchte Source Awards van 1995, waar de foto mogelijk is genomen. Questlove's Questlove Supreme-podcast in 2019 onthulde meer details over Hylton's relatie met Suge Knight: "We were there, and Suge had Misa come over — Diddy’s baby mama. A lot of people don’t know this. I’m going, ‘Suge, what are you doing? Like, what the fuck? That’s Diddy’s baby mama!’ She was just like, hanging out, whatever." Terwijl Suge Knight zijn relatie met Misa Hylton besprak in zijn podcast, liet hij de nu beruchte foto zien van zichzelf met Justin Combs toen deze nog een baby was. De rivaliteit tussen de twee muziekiconen lijkt daarmee naar een nieuw niveau te zijn gestegen.
De controversiële foto komt na Suge's recente uitzending waarin hij sprak over de recentelijk ingediende seksuele misbruikrechtszaken tegen Diddy. Tijdens de podcast beschuldigde Suge Diddy ervan een assistente te hebben aangevallen. Hij beweerde dat deze aanval parallel liep met een incident waarbij Cassie, Diddy's voormalige partner, werd mishandeld. Suge beweerde verder dat een Interscope-persoon werd betaald om de zaak te schikken, waardoor Diddy uit de gevangenis bleef.
Opmerkelijk was ook Suge's suggestie dat Diddy zijn celgenoot zou kunnen worden als hij in de gevangenis belandt. "Puffy, I don’t wanna see you go down, but if you need a celly, I’ma grant your ass my cell, boy! Have your cook game working. I don’t want no head, but you gon’ be cleaning toilets." grapte hij.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

shutterstock 2146302683

Jaar na Gelredome debacle cancelt Burna Boy zijn show in de Johan Cruijff Arena

NEWS mei 02, 15:44
fifa 64a5892938d90

Populaire game EA FC 24 is vanaf 7 mei gratis te downloaden

GAMES mei 02, 10:28
schermafbeelding 2023 02 09 om 135833

Nooit eerder vertoonde beelden van een woedende XXXTENTACION in verhoorkamer duiken op

NEWS mei 02, 11:13
shutterstock 2346419275 2 65859bfbe960c

Andrew Tate gaat op oorlogspad en richt zijn pijlen op Juice WRLD en zijn fans: "F****** mindless"

NEWS mei 02, 16:26