Thierry Baudet wil collega Jesse Klaver nog steeds op z’n bek slaan en dient verzoek in bij Glory, kickboksorganisatie reageert

mrt 29 , 20:25 NEWS
baudet klaver
Thierry Baudet heeft vandaag op X aan Glory laten weten dat hij graag de ring in zou willen gaan met Jesse Klaver. De twee hebben al langer ruzie en dat bereikte deze week een hoogtepunt.
Op sociale media heeft Baudet al vaker laten zien dat hij kan boksen. Op X werd aan politicus Baudet dan ook voorgesteld om het in plaats van in de Tweede Kamer en mondeling uit te vechten met Jesse Klaver, de ring in te gaan bij Glory tijdens het Koningsdag evenement in de Ahoy. 'Ik ben game' reageerde Baudet. Een reactie van de politicus waaruit af te lezen is dat hij er klaar voor is.
Dat Baudet en Jesse Klaver elkaar niet liggen is al jaren duidelijk. Deze week werd echter duidelijk dat de vete tussen de twee politici verder reikt dan gedacht en er zelfs dreigementen aan te pas zijn gekomen. Zo zou Baudet hebben gereageerd na een vraag over zijn Stichting FVD en het aanleveren van jaarverslagen: "Dat ga ik niet doen. En als je het nog een keer vraagt, sla ik je op je bek."
Baudet bevestigde aan NOS dat hij deze dreigementen heeft geuit aan Klaver. Nu lijkt het er op dat hij zijn woorden waar wil maken. Jesse Klaver heeft ondanks dat hij getagt wordt onder het bericht op X/Twitter nog niet gereageerd op de uitdaging. De kickboksorganisatie Glory reageerde al wel en lijkt er wel voor open te staan.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 15 om 164634

Rico Verhoeven heeft Glory uitgespeeld en denkt dat hij Anthony Joshua aankan: “Hoe cool zou dat zijn”

NEWS apr 15, 17:36
shutterstock 1521550598

Ajax moet ‘leven beteren’ dreigt hoofdsponsor Ziggo: “Zou best kunnen zijn dat wij er niet zoveel trek meer in hebben”

SPORTS apr 15, 10:38
schermafbeelding 2024 04 15 om 175021

Spaanse rapper Morad voor zes maanden de cel in

NEWS apr 15, 17:44
schermafbeelding 2024 04 15 om 143055

Opnieuw is er een referencetrack voor Drake opgedoken, dit keer van Lil Yachty

NEWS apr 15, 14:07