Voormalig wereldkampioen Remy Bonjasky baalt van keuze Rico Verhoeven: "Ik verwacht weinig spanning"

mei 01 , 12:58 NEWS
schermafbeelding 2024 04 15 om 132206
Remy Bonjasky heeft zich in zijn column uitgelaten over Rico Verhoeven en Glory. De wereldkampioen heeft besloten pas in december weer te willen vechten, terwijl Levi Rigters in de volgende Glory alweer in actie komt.
Bonjasky baalt dat Verhoeven pas in december weer wil vechten. "Ik had nu Rigters tegen Verhoeven willen zien. Van Levi tegen Jahfarr Wilnis verwacht ik weinig spanning, maar het blijft sport." Rigters vecht tijdens Glory 92 tegen Wilnis. "Ze kiezen voor Levi nu een tegenstander waarvan iedereen denkt dat hij die wel even oprolt, om hem zo op te bouwen richting een wereldtitelgevecht met Rico."
De oud-wereldkampioen steekt ook nog de loftrompet over Bahram Rajabzadeh. "Hij heeft in korte tijd al zó veel laten zien: acties, sprongen met knie. Met alle respect, maar dat heb ik de heavyweight wereldkampioen in de laatste tien jaar niet zien doen hoor," zo wijst hij op Verhoeven. 
Winst voor Rajabzadeh tegen Verhoeven ziet hij echter nog niet gebeuren. "Hoewel Rajabzadeh in Arnhem één partij verwijderd was van een gevecht met Rico, denk ik niet dat hij de nieuwe uitdager moet worden van de wereldkampioen. Het verschil in gewicht is te groot."