Zangeres Kacy Hill doet boekje open over moeilijke tijd bij Ye's G.O.O.D. Music

jun 13 , 11:02 NEWS
foto 12 06 2024 om 1651
Kacy Hill, de Amerikaanse singer-songwriter die was getekend bij Ye's G.O.O.D. Music, laat zichzelf horen en deelt haar bizarre ervaringen bij het muzieklabel.
Ze vertelde erover aan haar fans tijdens een recente show. De zangeres stopte haar show en liet het publiek haar verhaal horen over de struggle die ze meemaakte toen ze nog bij label van Kanye hoorde. Meerdere malen probeerde Kacy onder haar contract uit te komen.
In 2014 ontdekte Ye haar muziek toen ze als achtergronddanseres mee was op zijn Yeezus Tour. Het jaar erop bracht ze haar debuut EP, 'Bloo', uit en in 2017 haar eerste album, 'Like a Woman'. Ze heeft nooit een samengewerkt op een nummer met Ye, maar wel met artiesten zoals Travis Scott op '90210' en 'Ok Alright', en met Kid Cudi op 'Releaser'.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Kacy begint tijdens haar concert over die ene keer toen Def Jam de cover van haar tweede studioalbum had betaald, om vervolgens abrupt van mening te veranderen. Het label begon aan Kacy te twijfelen en of de zangeres nog er nog wel goed bijpaste.
Kacy beschreef haar band met het label als een "situationship". "I was like, 'That’s crazy because I don’t want to be here either'. I was like, 'So do you want me or not? What are we doing here?'," vertelt ze verder.
Def Jam antwoordde haar en zei dat ze alleen kon worden losgelaten als Ye het daarmee eens was. De zangeres probeerde in contact te komen met de rapper, maar dat was lastiger dan gedacht. Pas na zes maanden kon ze hem bereiken. Ze ontmoette Ye op zijn kantoor in Calabasas. "Why are you here?," vroeg hij haar. En Kacy antwoordde dat ze graag uit de deal wilde. Kanye wist alleen niet wat hij daarvoor moest doen. "You can text literally anyone and say that I’m done," antwoordde ze Ye. Hij deed precies dat.
Kacy Hill liet uiteindelijk toch de rapper een paar tracks horen die ze had gemaakt voor haar tweede album. Kanye raakte opnieuw fan van haar werk. "This is cool. Can you make it a gospel song?," reageerde Ye nadat Kacy wat van haar nieuwe muziek liet horen. "Sure. Whatever you want," antwoordde de zangeres.
"This is a true story, I’m not exaggerating anything. It’s crazier than I could even tell it," eindigt Kacy Hill haar verhaal over de bizarre ervaringen bij G.O.O.D. Music.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 12 om 141142

Ali B veroordeeld tot 2 jaar cel voor verkrachting en poging tot verkrachting

NEWS jul 12, 12:26
schermafbeelding 2024 07 02 om 121116

Vijf redenen waarom je dit weekend bij het gratis Off The Tracks Festival moet zijn

NEWS jul 12, 15:41
schermafbeelding 2024 07 12 om 110104

Ice Spice schakelt Central Cee in voor Did It First video

MUSIC jul 12, 10:55