Nicki Minaj laat zich eindelijk uit over de ruzie tussen Drake en Meek Mill

nicki for
Nicki Minaj schittert op de cover van New York Times Magazine. Voor de cover story, bracht New York Times Magazine journalist Vanessa Grigoriadis een tijdje door met Nicki tijdens de grootse en altijd hectische NY Fashion Week. Het gesprek ging al snel over de recente opstootjes van Minaj zelf en de aanhoudende beef tussen haar vriend Meek Mill en Young Money collega Drake.

Over Miley Cyrus zei ze onder andere; “Het feit dat je je benadeeld voelt als ik me uitspreek over iets waar zwarte vrouwen last van hebben, getuigt van veel lef. Jij bent te zien in video’s met zwarte mannen, en je brengt vaak verschillende zwarte vrouwen op je podium, maar je bent niet geĆÆnteresseerd in iets wat zoveel invloed heeft op zwarte vrouwen en zo belangrijk voor ons is. Als je plezier met ons wil hebben, dan moet je ook weten wat ons bezighoudt en waarom we ons benadeeld voelen.”

Ze liet verder weten dat ze de alsmaar aanhoudende beef tussen Meek en Drake helemaal zat is. Hierover zei ze; “Ze zijn beiden mannen, volwassen mannen. Het is tussen hen.” Wat doet dit alles met je, vroeg Grigoriadis “Ik haat het, het maakt me verdrietig. Je wil nooit een keuze willen maken tussen de mensen waar je van houdt. Het is verschrikkelijk. Ik wil gewoon dat het over is.”

Dat zal waarschijnlijk nog wel even duren, aangezien deze week naar buiten kwam dat Meek met een disstrack komt in samenwerking met de Sauce Twinz.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

7 October

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.