Nicki Minaj lijkt af te tellen naar nieuwe release

Dit jaar is het erg stil geweest rondom Nicki Minaj haar muziek. Met nog geen release dit jaar en geen informatie over over een nieuw album of single leek dit jaar niet voor Minaj bestemd te zijn. Ook op haar social media bleef het stil, de rapster liet het hele jaar nog niks weten op haar accounts.

Afgelopen zondag kwam hier echter verandering in toen ze op haar twitter het cijfer “4” postte. Dit was een groot vraagteken voor haar fans maar ook een opluchting om haar weer actief te zien op social media. De tweet werd echter na een korte tijd weer verwijderd en de volgende dag gebeurde hetzelfde toen ze het cijfer “3” tweette. Vele fans ontcijferde deze actie als een countdown naar een drop in de nacht van donderdag op vrijdag.

Wat Nicki Minaj gaat droppen is nog compleet onduidelijk maar Young Thug pikte haar social media actie op en tweette gister ook het cijfer “3”, waardoor fans gingen speculeren over een samenwerking tussen de twee rappers. Voor nu, is het aftellen geblazen naar vannacht, of Minaj daadwerkelijk aan het aftellen is naar iets.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

10 April

X