Nieuwe muziek van Flow De Wolf, Woenzelaar, Moeman, Bekir, Russo, Puri, Kalibwoy & Zack Ink

Vrijdagen staan er om bekend dat er veel releases zijn, en zo ook deze vrijdag. Vandaag droppen verschillende artiesten verschillende projecten denk hierbij aan Rae Sremmurd die een driedelig album dropten en Travis Scott die zijn “Watch” dropte featuring Kanye West en Lil Uzi Vert.

Maar dit is nog niet alles want ook op Nederlandse bodem zijn er verschillende tunes uitgekomen vandaag. Flow de Wolf, Bekir, Russo, Puri en Zack Ink droppen allemaal nieuwe projecten en je kan ze hieronder checken.

Flow de Wolf – Drugline ft. Woenzelaar & Moeman

Flow de Wolf kwam eerder dit jaar nog op “Klusjesman” van de Partysquad. Vandaag komt hij terug met een eigen track waarop hij samenwerkt met Woenzelaar en Moeman. “Drugline” is de eerste track van zijn aankomend EP “Wolvenbloed”.

We moeten nog even wachten op “Wolvenbloed” maar “Drugline” kan je hieronder luisteren.

Bekir – Hoogte

Bekir kan je kennen van “Liefde In Overvloed” die in 2017 dropte, maar vandaag komt hij weer met een solotrack genaamd “Hoogte”. Je kan “Hoogte” hier checken.

Russo – Reken Op Mij

Russo kwam ongeveer een maand geleden met zijn debuutsingle “Belt Mij”, met bijbehorende videoclip. De Topnotch artiest dropt vandaag wederom een single. Je kan zijn nieuwste single “Reken Op Mij” hier beluisteren.

Puri – Palo ft. Kilate Tesla en Kalibwoy

Producer Puri werkt dit maal samen met Kilate Tesla en Kalibwoy voor de nieuwe tune “Palo”. Puri werkte eind 2017 samen met JHORRMOUNTAIN en Adje voor de track “Coño” en Kalibwoy bracht eerder dit jaar nog het Blackxfrass project uit in samenwerking met Franse producer Blackbrown. Je kan de track hieronder luisteren.

Zack Ink – Alicia

We hebben afgelopen jaar al een aantal projecten van Zack Ink voorbij zien komen. Zijn album “Takedown” en zijn laatste single “Me Plug Belt” dropte beiden eerder dit jaar. Vandaag dropt hij wederom een solo track “Alicia”.

“Alicia” kan je hier beluisteren.

4 May