Megan Thee Stallion geeft boost aan zwarte vrouw en benoemt Tory Lanez schietpartij in column

okt 13 2020, 18:12 Nieuws
Schermafbeelding 2020 10 13 om 163003
Megan Thee Stallion heeft een opinie-artikel geschreven voor The New York Times. In haar Times column neemt Megan het schiet incident met Tory mee in haar voorbeeld. Ze vertelt ons dat vrouwen vaak moeten omgaan met verwachtingen, snel als ongeloofwaardig worden gezien en dat het als zwarte vrouw nog moeilijker is om voor jezelf op te komen.
"I was recently the victim of an act of violence by a man. After a party, I was shot twice as I walked away from him. We were not in a relationship. Truthfully, I was shocked that I ended up in that place."
In het artikel laat ze weten dat mensen haar slachtofferrol publiekelijk in twijfel hebben gebracht. Dit heeft haar laten inzien dat haar angst om het incident te bespreken helaas terecht is. Na veel zelf reflectie is ze tot de conclusie gekomen dat geweld naar vrouwen niet alleen gebeurt in een relatie. Het gebeurt juist omdat te veel mannen, vrouwen zien als objecten en dit gebruiken om hun misbruik tegen vrouwen te rechtvaardigen.
Lees het gehele artikel hier.
Megan staat er al om bekend dat ze niet bang is om haar mening te delen. Zo heeft ze eerder haar feminisme op WAP ft. Cardi B laten horen maar heeft ze bij haar eerste Saturday Night Live optreden ook laten zien waar ze voor staat. Tijdens haar optreden horden we de stem van Malcolm X. "The most disrespected, unprotected person in America is the Black woman," & "Who taught you to hate the texture of your hair, the colour of your skin, the shape of your nose?" Ook hoorden we woorden van activist Tamika D. Mallory voorbij komen.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

soranouk

Sor schrapt zijn voorprogramma bij Ziggo Dome shows van Anouk na racistische opmerking van de zangeres

NEWS apr 27, 18:51
schermafbeelding 2024 04 27 om 200036jpg

Dit is hoe het internet reageert op Pincodes van Jiggy Djé en Sticks en de reply Pincode Gekraakt van Ronnie Flex

NEWS apr 27, 20:57
schermafbeelding 2024 04 27 om 194333

Geertruida wakkert geruchten aan over vertrek naar Liverpool met bericht op social media

SPORTS apr 27, 19:45
schermafbeelding 2024 04 27 om 180023

Coi Leray eert Janet Jackson in “Can’t Come Back” video

MUSIC apr 27, 18:00