🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Officier van Justitie wil 6ix9ine voor drie jaar achter de tralies zien


Het ziet ernaar uit dat 6ix9ine zijn carrière in gevaar is. De rookie scoort dit jaar hit na hit en maakt zich momenteel op zijn samenwerking met 50 Cent en zijn Spaanstalige track met Anuel AA, maar daar kan zomaar een einde aan komen binnenkort.

De 22-jarige rapper werd in 2015 gearresteerd vanwege het gebruiken van een minderjarige bij een seksuele handeling. De regenboograpper kreeg geen gevangenisstraf, maar moest zich aan bepaalde voorwaarden houden. Gisteren moest Tekashi opnieuw voorkomen en kreeg hij te horen dat de Officier van Justitie hem alsnog de gevangenis in wil hebben. In een brief aan de rechtbank laat de officier weten dat er een gevangenisstraf van één tot drie jaar geadviseerd wordt.

Volgens de Officier heeft 6ix9ine de voorwaarden overtreden doordat hij afgelopen jaar twee keer gearresteerd is. De eerste keer was omdat hij een tiener bij de keel gegrepen had in Texas en later werd hij gearresteerd voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Daarnaast werd hij ook nog aangeklaagd voor het mishandelen van een agent bij de laatste arrestatie. Daar komt nog eens bovenop dat de rapper volgens de aanklagers lid is van de gewelddadige 9 Trey Bloods en geweld promoot op social media.

Volgens The Blast willen de aanklagers ook dat 6ix9ine geregistreerd wordt als zedendelinquent. Zijn advocaten hebben om tijd gevraagd om te kunnen reageren op de aanklachten en de volgende zitting staat gepland op 2 oktober.

Terwijl hij eerder dit jaar zijn show op WOO HAH! nog moest afzeggen keert hij voor een exclusieve show terug naar Nederland. Op 15 september staat Tekashi namelijk in 013 in Tilburg. Kaarten voor de show zijn 34,50 inclusief servicekosten en zijn hier te verkrijgen. Voor meer informatie houd je de Facebookpagina in de gaten.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

10 August

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X