🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Ondanks alle beschuldigingen van seksueel misbruik kondigt R. Kelly een show in Nederland aan

R&B-zanger R Kelly wordt al vele jaren in verband gebracht met misbruikzaken. Ook zou hij een geheime vrouwen sekte in zijn huis hebben. Deze vrouwen zouden door de zanger compleet gehersenspoeld worden. In de onlangs uitgekomen documentaire ‘Surviving R Kelly’ komen meerdere vermeende slachtoffers van de zanger aan het woord.

Ze zouden zijn misbruikt door de zanger, hij zou bepalen wanneer zij aten, hoe zij zich kleedden en wanneer zij seks met de zanger hadden. De docu heeft er toe geleid dat de staat Georgia een strafrechtelijk onderzoek naar de Bump n’ Grind zanger heeft gestart.

Even geen tijd om te toeren dus, zo lijkt het. Maar niets is minder waar, Kelly gaat op tournee. Zo ook in Nederland. Op 20 april treedt de zanger op in The Box. Het optreden maakt onderdeel uit van zijn The King Of R&B tour.

De zanger is vooralsnog op vrije voeten en lijkt dus ook gewoon op tournee te kunnen gaan. Mocht de situatie in de toekomst veranderen dan is het nog maar de vraag of de zanger daadwerkelijk zijn tour zal kunnen doen.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

11 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X