Opgeduveld viert jubileum met heruitgave incl. bonustracks

Platenverzamelaars opgelet! Precies een decennium na het succes wordt de plaat ‘Opgeduveld‘ voor de derde keer geperst. Zojuist liet FTG frontman Sticks via twitter weten dat er na 10 jaar een speciale heruitgave, van de enige plaat die de Opgezwolle x Duvel Duvel combinatie heeft voortgebracht, opkomst is. De speciale uitgave zal inclusief bonustracks uitkomen op cd en voor de crate diggers onder ons ook op vinyl.

De laatste jaren is er veel gesproken over een vervolg, maar wegens verscheidene redenen is deze nooit uitgebracht. Het vuurtje leek aangewakkerd toen ‘Smaakmakers‘ Stick-N-Duuv weer samen de studio indoken, maar tot een album of ep heeft dit nooit geleid. De heren hebben genoeg tracks liggen en laten dus via bonustracks van de aanstaande re-issue de mensen wat van het werk horen. Wanneer de plaat wordt uitgebracht is nog niet bekend.

Begin dit jaar bracht Sticks in samenwerking met KubusMicrophone Colossus 2‘, die nog steeds gratis te downloaden is. Daarnaast is Duvel Duvel druk bezig met het afronden van zijn plaat ‘Big Boy Music’, waarbij Zo Moeilijk producer Nikes alle producties levert. Het album zal waarschijnlijk nog voor de zomer het licht zien.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

16 February

1 comment

One response to “Slim Kofi – Let Me Take You To Africa ft. Kevcody (prod. YR$ TRLY)”

  1. Chief Beef says:

    Respect voor haar verhaal maar ik vraag me af of het nog wel hip hop genoemd mag worden als het zo aritmisch is. Misschien word ik oud, dat kan ook. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.