Rap-A-Lot CEO James Prince waarschuwde Biggie vlak voor zijn dood om LA te verlaten

2Pac werd in 1996 vermoord na een bokswedstrijd van Mike Tyson in Las Vegas en een half jaar later werd Biggie neergeschoten na een show in L.A. Tot de dag van vandaag duiken er verhalen op en krijgen de verhalen steeds nieuwe wendingen.

21 jaar na de moord op The Notorious B.I.G. doet ook Rap-A-Lot Records CEO James Prince een duit in het zakje. Hij laat weten dat hij Biggie en zijn manager en Bad Boy labelbaas Puff Daddy, enkele weken voor het incident, nog heeft gesproken. De twee East Coast rappers waren in L.A. voor onder andere de opname van de Hypnotize videoclip, waar Prince hen opzocht.

Prince was in L.A. met één van zijn artiesten, toen hij hoorde dat een aantal mensen het op Biggie gemunt hadden. Ze zouden wraak willen nemen voor de moord op 2Pac en met dit nieuws is de labelbaas op het Hypnotize duo afgestapt. Prince zou ze geadviseerd hebben om Los Angeles te verlaten, maar de twee waren gefocust op het afmaken van de clip en namen de bedreigingen niet erg serieus. Een paar weken later werd The Notorious B.I.G. in zijn auto neergeschoten op straat.

Of de bedreigingen die James Prince gehoord heeft van de daadwerkelijke daders zij geweest is onbekend. Hij heeft in ieder geval gedaan wat hij kon doen, om Biggie’s veiligheid te waarborgen, maar helaas heeft dat geen effect gehad.

16 May