Rappers beschuldigen The Game van fraude met muziekdiensten

Meerdere beginnende rappers zijn naar voren getreden en hebben The Game van fraude beschuldigd. De rappers hebben The Game een geldbedrag van 500 tussen de 1000 dollar betaald om op een mixtape te komen. Echter is hij zijn afspraken niet nagekomen volgens de rappers. The Game schijnt het hier niet mee eens te zijn.

In een interview met HipHopDX geeft hij aan dat hij de fraude beschuldigingen zat is en geeft hij meer uitleg over de situatie. Via zijn Instagram account zou The Game tegen betaling, rappers een plaats op zijn mixtapes hebben aangeboden. De muziek kwam echter niet op zijn geverifieerde SoundCloud account, maar op een andere eigen pagina met maar 266 volgers. Ook zou hij geen marketing hebben uitgevoerd voor de mixtape en is hij er zelf niet eens op te beluisteren.

The Game geeft toe dat dit een manier voor hem is geweest om geld binnen te krijgen, maar zelf ziet hij het niet als fraude. Naar eigen zeggen heeft hij zijn woorden waargemaakt en als dit anders uitpakt is dit niet zijn eigen probleem. “So when someone that doesn’t happen with some unsigned artists, well that person is mad, right? Because they thought that this drop or this mixtape slot was going to change their lives, when in reality it’s just a step on the ladder,”

Hij gaat verder en beweert het zelfs gedaan te hebben om deze artiesten een duw in de rug te geven. “Use it as you may and get as much as you can off of it, but it’s not going to make you DaBaby. Basically, I’m just trying to uplift artists with dope opportunities.”