Rick Ross op vrije voeten na het betalen van 2 miljoen dollar borg

Een week nadat Rick Ross opgepakt werd voor mishandeling en ontvoering is hij weer op vrije voeten. Het was echter niet goedkoop voor Rozay om de cel te kunnen verlaten.

Rick Ross werd gearresteerd omdat hij een tuinman meerdere malen zou hebben geslagen met een pistool, gedreigd hebben hem neer te schieten en vervolgens voorkomen hebben dat de tuinman het pand kon verlaten. De aanklagers wilden niet dat Ross op borgtocht vrij kon komen vanwege de ernst van de zaak. Rozay z’n advocaat deed echter een voorstel waar de rechter niet omheen kon.

In afwachting van zijn strafzaak mag Ross “vrij” rondlopen na het betalen van 2 miljoen dollar. De twee miljoen komt van verschillende plekken. Het eerste miljoen is afkomstig van eigen vermogen uit het herenhuis dat hij van boxer Evander Holyfield kocht en een ander pand in Georgia. Het tweede miljoen bestaat uit 500.000 dollar cash en 500.000 van een borgtochtgeldschieter.

Ook moet hij 24 uur per dag rondlopen met een gps zender op zijn lichaam en beloofde zijn advocaat dat Ross zijn huis ter waarde van 5 miljoen zou overdragen aan de staat als hij getuigen zou intimideren.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

1 July

1 comment

One response to “The Flexican, Canblaster, Sam Tiba, Wantigga, Jengi en Jaël doen Broken Japan live en uncut”

  1. akram says:

    akram gooit veel vuur

Leave a Reply

Your email address will not be published.