Ronnie Flex heeft nieuws over de release van zijn album

ronnie-interview
Ronnie Flex is momenteel op tour met Deuxperience band en dat gaat het goed af. De show wordt overal vol lof ontvangen en het belooft een hete zomer te worden voor de Capellenaar. Journalist Saul van Stapele sprak met Ronnie voor zijn show in Leiden en het interview verscheen vandaag in het NRC.

Naast zijn plannen voor de festivalzomer en het nieuws dat hij Energie in het Frans wil opnemen, liet Ronnie tussen neus en lippen door even weten dat we niet zo lang meer hoeven wachten op zijn album. Hij laat namelijk weten dat de plaat gepland staat voor april. Het album heeft al de hits Plek Als Dit en Energie voortgebracht en we zijn dan ook benieuwd naar meer.

Dit jaar moet dat anders gaan. In april staat de opvolger gepland van zijn solodebuut uit 2014, De Nacht Is Nog Jong Net Als Wij Voor Altijd – het melodieuze, gevoelige en absurdistische soloalbum van Ronnie waarvoor hij inspiratie putte bij een ruim dertig jaar oudere poëtische verteller uit Nieuwegein (Ronnie tweette vorig jaar naar een fan: „Spinvis where I got my whole style from!”).

Bron: Saul van Stapele voor NRC
Foto: NAIKO

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

9 March

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz