Sevn’s Picasso komt binnen op nummer één in album top 100

Het nieuwste album van Sevn Alias, Picasso, is binnengekomen op één in de Nederlandse album top 100. Zijn single Patsergedrag, samen met Boef en Lil Kleine, kwam vorige week al op één binnen in de single top 100. Sevn stoot Lil Kleine af van de nummer één positie in de album top 100. Hij staat met zijn album Alleen al twintig weken bij de eerste drie.

Alle tracks van Picasso hebben deze week hun entree gemaakt in de single top 100. In Amsterdam, de samenwerking tussen Sevn en Maan, is met een derde plaats de hoogste nieuwe binnenkomer. Bizzey & Frenna’s track Blow It All komt binnen op nummer 35. De track van 3robi, Barz, staat in zijn eerste week op een 79ste plek. Het gezamelijke project van Hef & Murda, Bang Bros, komt met hun track Wejo op nummer 93 binnen in de top 100.

In de album top 100 komt F1rstman’s EP At First binnen op negentien. Het zelfgetitelde album van Lil Pump staat op nummer 46.

Een uitgebreid interview met Sevn Alias over zijn album Picasso, zijn tijd bij Rotterdam Airlines en veel meer is hier te lezen