Conor McGregor trekt zich terug uit UFC303 en moet langverwachte comeback uitstellen

jun 14 , 15:31 SPORTS
foto 14 06 2024 om 1505
Conor McGregor zou oorspronkelijk op UFC 303, die 29 juni van start gaat, zijn langverwachte terugkeer maken. Echter, werd er donderdagavond vermeld dat fans toch wat langer moeten wachten.
Dana White, de huidige voorzitter van UFC, kondigde donderdag aan dat de Ierse MMA-vechter in aanloop van het gevecht geblesseerd raakte. McGregor behoorde tot het hoofdgevecht en moest vechten tegen Chandler. De 'hoofdgevecht' titel wordt nu gegeven aan Alex Pereira en Jiří Procházka. De Braziliaan en Tsjech vechten in de T-Mobile Arena in Las Vegas. 
Met McGregors laatste gevecht in 2021, verheugde fans zich op UFC303, maar er begonnen steeds meer vraagtekens te groeien toen er beelden rondgingen van een feestende McGregor. Daarnaast ging de persconferentie in Dublin ook niet meer door. Fans begonnen al te vrezen of de vechter nog wel mee deed met UFC.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Ondanks de afmelding van McGregor, gaat UFC 303 toch gewoon door. Alex Pereira en Jiří Procházka vechten in het zwaargewicht als de main event. Het co-main event is verschoven naar de Amerikaan Brian Ortega en Diego Lopes uit Brazilië.

HET LAATSTE NIEUWS