Cristiano Ronaldo fan waagt levensgevaarlijke sprong van de tribune om zijn held te ontmoeten, beveiliging grijpt razendsnel in

jun 27 , 11:18 SPORTS
schermafbeelding 2024 06 27 om 113802
Cristiano Ronaldo beleefde dinsdagavond een angstig moment na de teleurstellende nederlaag van Portugal tegen Georgië (2-0) tijdens de laatste groepswedstrijd van het Europees Kampioenschap in Duitsland. Terwijl de Portugese vedette op weg was naar de spelerstunnel van de Veltins-Arena in Gelsenkirchen, sprong een uitzinnige supporter plotseling van de tribune in een poging Ronaldo te bereiken. Dankzij de snelle reactie van een beveiliger werd een potentieel gevaarlijke situatie voorkomen.
De avond begon al niet goed voor Ronaldo en zijn team. Ondanks eerdere overwinningen op Tsjechië (2-1) en Turkije (0-3), wilde Portugal de laatste groepswedstrijd winnen om met een goed gevoel de achtste finales in te gaan. Coach Roberto Martínez had enkele wijzigingen in de opstelling doorgevoerd, maar Ronaldo bleef in de basis. De sterspeler slaagde er echter niet in om zijn eerste doelpunt van het toernooi te maken en kreeg zelfs een gele kaart na een protest bij de scheidsrechter.
Na de frustrerende wedstrijd liep Ronaldo geïrriteerd van het veld, niet wetende dat hem nog een schrikmoment te wachten stond. Een fan probeerde vanuit de tribune bovenop Ronaldo te springen, maar werd op het laatste moment gestopt door een alerte beveiliger. Op sociale media zijn beelden verschenen van de gebeurtenis, waarop te zien is hoe de fan zijn benen in leek te houden voordat hij bijna op Ronaldo terechtkwam. De beveiliger wist de situatie te neutraliseren, maar niet zonder dat twee andere beveiligers bij hun poging te helpen van de trap vielen.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Het incident was niet de eerste keer dat Ronaldo te maken kreeg met onveilige situaties tijdens dit EK. Eerder, tijdens de wedstrijd tegen Turkije, stormden verschillende supporters het veld op om met de sterspeler op de foto te gaan, wat ook voor chaotische taferelen zorgde. In die wedstrijd werd de Portugese spits Goncalo Ramos zelfs onderuit gehaald door een steward die achter een van de veldbestormers aanzat.
Ronaldo's prestaties op het veld laten dit toernooi vooralsnog te wensen over. Hij heeft geen enkel doelpunt weten te maken in de groepsfase, een unicum in zijn carrière. Portugal zal hopen dat hun aanvoerder in de knock-outfase beter tot zijn recht komt. De ploeg speelt op maandag 1 juli in de achtste finale tegen Slovenië.

HET LAATSTE NIEUWS

yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39
schermafbeelding 2024 07 17 om 130609

De man achter A Jewellers vertelt het verhaal van de 'million dollar chain' van Burna Boy

NEWS jul 17, 12:49