'Mohamed Ihattaren krijgt opnieuw tegenslag te verduren, Slavia Praag wil afscheid van voetballer nemen'

mrt 11 , 17:56 SPORTS
schermafbeelding 2024 03 11 om 174725
Ook in Tsjechië lijkt Mohamed Ihattaren zijn voetbalcarrière niet op de rails te krijgen. Uit berichtgevingen in de Tsjechische pers zou blijken dat Slavia Praag en de voetballer bezig zijn het contract voortijdig stop te zetten.
Als de samenwerking met Slavia Praag stopgezet wordt, is het de zoveelste club voor Ihattaren waar hij faalt. Als talent van PSV wist hij furore te maken, maar toen het minder ging werd hij verkocht aan Juventus. Van Juventus werd hij verhuurd aan Sampdoria, maar ook daar was hij niet succesvol. Na Sampdoria belandde Ihattaren bij Ajax en speelde hij in het eerste elftal van Ajax. Echter na een half jaar werd ook die samenwerking stopgezet en werd Ihattaren in januari van 2023 transfervrij. Een transfer naar Samsunspor ketste op het laatste moment af en dus belandde Ihattaren in december bij Slavia Praag.
In december werd Mohamed Ihattaren bij Slavia Praag gepresenteerd. In de weken die volgden waren de signalen rondom Ihattaren heel positief. "Hij verbleef in Dubai, raakte wat kilo's kwijt en kweekte wat spiermassa. Alles leek veelbelovend rond de jaarwisseling", schrijft iSport. Ook de trainer van Slavia Praag liet weten dat het de goede kant op ging met Ihattaren. "Hij is een paar procent vooruitgegaan. Hij heeft een individueel plan dat hij nu al een maand volgt en dat zal hij blijven doen in januari. Het plan is om hem fit te krijgen en aan de A-ploeg toe te voegen, maar dat kan nu nog niet. Het is voor een groot gedeelte aan hem."
Een trainingskamp in Portugal zou echter alles hebben verstoord. Daar zouden dingen hebben plaatsgevonden die voor Slavia Praag onacceptabel zijn. In eerste instantie zou de club bij het voorval door de vingers hebben gekeken. Ihattaren mocht aansluiten bij de B-ploeg en daar aan zijn fitheid werken. Op Instagram heeft Ihattaren alles wat te maken heeft met Slavia Praag hebben verwijderd, maar zou het niet zo zijn dat hij is weggestuurd. Wel wordt er volgens iSport gesproken over een ontbinding van het contract. Bovenop het bericht van iSport komt ook het gerucht via Juicekanaal RealityFBI dat de voetballer weer in Nederland is en volop aan de ballonnen met lachgas zit.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

shutterstock 1521550598

Ajax moet ‘leven beteren’ dreigt hoofdsponsor Ziggo: “Zou best kunnen zijn dat wij er niet zoveel trek meer in hebben”

SPORTS apr 15, 10:38
schermafbeelding 2024 04 15 om 164634

Rico Verhoeven heeft Glory uitgespeeld en denkt dat hij Anthony Joshua aankan: “Hoe cool zou dat zijn”

NEWS apr 15, 17:36
schermafbeelding 2024 04 15 om 175021

Spaanse rapper Morad voor zes maanden de cel in

NEWS apr 15, 17:44
schermafbeelding 2024 04 15 om 143055

Opnieuw is er een referencetrack voor Drake opgedoken, dit keer van Lil Yachty

NEWS apr 15, 14:07