'Mohamed Ihattaren krijgt opnieuw tegenslag te verduren, Slavia Praag wil afscheid van voetballer nemen'

mrt 11 , 17:56 SPORTS
schermafbeelding 2024 03 11 om 174725
Ook in Tsjechië lijkt Mohamed Ihattaren zijn voetbalcarrière niet op de rails te krijgen. Uit berichtgevingen in de Tsjechische pers zou blijken dat Slavia Praag en de voetballer bezig zijn het contract voortijdig stop te zetten.
Als de samenwerking met Slavia Praag stopgezet wordt, is het de zoveelste club voor Ihattaren waar hij faalt. Als talent van PSV wist hij furore te maken, maar toen het minder ging werd hij verkocht aan Juventus. Van Juventus werd hij verhuurd aan Sampdoria, maar ook daar was hij niet succesvol. Na Sampdoria belandde Ihattaren bij Ajax en speelde hij in het eerste elftal van Ajax. Echter na een half jaar werd ook die samenwerking stopgezet en werd Ihattaren in januari van 2023 transfervrij. Een transfer naar Samsunspor ketste op het laatste moment af en dus belandde Ihattaren in december bij Slavia Praag.
In december werd Mohamed Ihattaren bij Slavia Praag gepresenteerd. In de weken die volgden waren de signalen rondom Ihattaren heel positief. "Hij verbleef in Dubai, raakte wat kilo's kwijt en kweekte wat spiermassa. Alles leek veelbelovend rond de jaarwisseling", schrijft iSport. Ook de trainer van Slavia Praag liet weten dat het de goede kant op ging met Ihattaren. "Hij is een paar procent vooruitgegaan. Hij heeft een individueel plan dat hij nu al een maand volgt en dat zal hij blijven doen in januari. Het plan is om hem fit te krijgen en aan de A-ploeg toe te voegen, maar dat kan nu nog niet. Het is voor een groot gedeelte aan hem."

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Een trainingskamp in Portugal zou echter alles hebben verstoord. Daar zouden dingen hebben plaatsgevonden die voor Slavia Praag onacceptabel zijn. In eerste instantie zou de club bij het voorval door de vingers hebben gekeken. Ihattaren mocht aansluiten bij de B-ploeg en daar aan zijn fitheid werken. Op Instagram heeft Ihattaren alles wat te maken heeft met Slavia Praag hebben verwijderd, maar zou het niet zo zijn dat hij is weggestuurd. Wel wordt er volgens iSport gesproken over een ontbinding van het contract. Bovenop het bericht van iSport komt ook het gerucht via Juicekanaal RealityFBI dat de voetballer weer in Nederland is en volop aan de ballonnen met lachgas zit.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 115108

'Quincy Promes laat met cryptische boodschap weer van zich horen en lijkt te hinten op terugkeer naar Spartak Moskou'

NEWS jul 16, 11:50
mocro maffia taxi videoland

Veelbelovende trailer Mocro Maffia laat zien hoe Taxi gekidnapt in de Sahara van Marokko belandt

NEWS jul 16, 12:00
schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
schermafbeelding 2024 07 16 om 125035

Argentinië onder vuur voor het zingen van racistische liederen na winst Copa America

NEWS jul 16, 13:00