Patta slaat de handen ineen met artiest Boris Tellegen voor exclusief Power Play kunstwerk

mei 07 , 16:00 STYLE
schermafbeelding 2024 05 07 om 162207
Patta bundelt de krachten met kunstenaar Boris Tellegen en onthult 'Power Play' - een exclusief kunstwerk dat de kracht van het spel omarmt. Geïnspireerd door iconische houten speelblokken, letterblockbusters en de nostalgie van 'My First Transformer,' is 'Power Play' vervaardigd met oog voor detail en doordrenkt met de kenmerkende stijl van Tellegen. Deze collectible nodigt mensen van alle leeftijden uit om met kracht te spelen.
Boris Tellegen is een voorbeeld in de Nederlandse graffitiscene en heeft lange tijd publiek geboeid met zijn 3D-letterstijlen. Van de gruizige steegjes tot de prestigieuze galeries, roepen zijn creaties een gevoel van verwondering en mogelijkheid op, waarmee een dialoog ontstaat tussen traditie en innovatie. 'Power Play' is een getuigenis van zijn blijvende erfenis als pionier en visionair in de wereld van expressie. Van zijn vroege dagen als straatkrabbelaar tot zijn evolutie als een gerenommeerd beeldhouwer, zijn invloed kent geen grenzen.
Beperkt tot slechts 85 stuks, is elke 'Power Play' een genummerd verzamelobject, verkrijgbaar in tinten rood, geel, groen, wit en zwart - symbool staand voor het spectrum van mogelijkheden. Het kunstwerk is vanaf vrijdag 10 mei verkrijgbaar via de app, de website en de Patta winkels.
delta toy6