Troy Ave gearresteerd voor poging tot moord na schietpartij bij T.I. concert

troyave
Gisteren werd bekend dat er een schietpartij plaatsgevonden had bij een concert van T.I. in New York. Er kwam één man om het leven en dat bleek een lid van de entourage van Troy Ave te zijn. Troy Ave zelf was één van de drie mensen die gewond raakten bij het incident. Terwijl er vannacht steeds meer bekend werd over de schietpartij bleek dat de rapper uit New York inmiddels gearresteerd is voor poging tot moord en illegaal wapenbezit. Eerder al werd bekend dat er beelden waren van de schietpartij waar Troy Ave op te zien was en dat die beelden onderzocht werden voordat Troy opgepakt werd. Geruchten doen de ronde dat hij zichzelf in zijn been geschoten heeft.

In eerste instantie kwam naar buiten dat er vlak voor de schietpartij een ruzie had plaatsgevonden tussen de crews van Troy Ave en stadgenoot Maino. Maino heeft echter op Instagram een uitgebreid statement geplaatst waarin hij dit in alle toonaarden ontkent. Hij noemt Troy Ave een goede vriend en wenst de familie van de overleden Ronald “BSBBanga” McPhatter sterkte toe.

Het blad New York Daily News sprak met de moeder van BSBBanga die uithaalde naar Troy Ave. Ze zei dat haar zoon veel meer om Troy gaf dan andersom en dat dat uiteindelijk tot de dood van haar zoon heeft geleid. Ook neemt ze hem kwalijk dat zij en haar andere zoons geen telefoontje van hem gehad hebben.

Als er ontwikkelingen zijn in deze zaak houden we jullie op de hoogte.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

27 May

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.