Tyler, The Creator denkt te weten waarom 50 Cent failliet is gegaan

tyler-the-creator
Dat Tyler, The Creator niet van 50 Cent’s muziek van de laatste jaren hield is al een tijd geen geheim meer. In een interview met het tijdschrift The Rolling Stone maakt benadrukt hij deze uitspraak nogmaals. In het interview met de titel Two Insane Days on Tour with Tyler, the Creator laat hij zich uit over de kwestie.

Tyler vertelt dat artiesten blijven hangen in de nostalgie. Hij wilde het liefst dat Pharrell wel een miljoen albums zoals ‘In My Mind’ kon maken, maar in plaats daarvan blijft hij vernieuwen. In tegenstelling tot Pharrell wilde 50 Cent drie keer hetzelfde album uitbrengen en uiteindelijk ging hij failliet.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

25 November

5 comments

5 responses to “Tyler, The Creator denkt te weten waarom 50 Cent failliet is gegaan”

 1. Z.A. says:

  Dit slaat nergens op. Ten eerste is 50 niet failliet omdat hij minder albums verkoopt. Hij maakt nog muziek omdat hij ‘t leuk vindt, hij heeft ‘t niet nodig.
  Hij moet flink dokken voor 2 verschillende rechtzaken 1. Baby mama Rick Ross 2. SMS headphones.
  Hij heeft chapter 11 faillissement aangevraagd, dat betekent niet dat je geen geld meer hebt. Het is een trucje dat verschillende celebs waaronder Dondald Trump eerder hebben uitgehaald.
  Als je chapter 7 aan moet vragen, dan heb je pas een probleem. Maar dat is in ‘t geval van 50 niet zo, hij heeft nog bakken vol geld.

 2. realg says:

  dese man weet waar hij over praat g

 3. Maluku182 says:

  Deze kanker homotje moet zijn bek dicht houden over 50

 4. d says:

  Als ik deze man in mijn straat zie schop ik hem.

 5. Los van het financiële gedeelte, heeft hij gelijk over zijn muziek. Rapt nog steeds over drugs/gangster shit terwijl hij al 10+ jaar van muziek etc leeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.