Vermeend slachtoffer Andrew Tate beschuldigt Roemeense politie van corruptie: “I’m not a victim”

De rechtszaak die tegen Andrew en Tristan Tate wordt aangespannen voor seksuele uitbuiting en vrouwenhandel zou volgens twee vermeende slachtoffers gebaseerd zijn op leugens.

Het Twitter account van Andrew Tate deelde vandaag een video waarin Jasmina, één van de twee vermeende slachtoffers uitlegt hoe corrupt de politie in Roemenië is. Ook laat ze weten al meerdere keren samen met het andere vermeende slachtoffer Beatrice bij de Roemeense autoriteiten te hebben aangegeven dat ze beiden geen slachtoffer zijn en dat de gebroeders Tate onschuldig zijn.

“I’m not a victim, even though the prosecutor is telling me I am. I’ve told them this over and over again, but they won’t change this”, vertelt Jasmina in een oproep video op Twitter. In de video haalt Jasmina ook aan dat de verkiezingen in Roemenië eraan komen en dat Andrew en Tristan Tate een belangrijk onderwerp zijn om stemmen te winnen.

“They’re using Andrew and Tristan just to make headlines,” legt ze verder uit. “The prosecution has no evidence to support their claims and they’ll find no evidence because there’s no truth to these allegations.”

De oproepvideo van Jasmina komt na dat Andrew en zijn broer Tristan Tate vier dagen geleden in de rechtbank te horen hebben gekregen dat de hechtenis van hun beiden is verlengd tot 27 februari. Via een e-mail aan zijn volgers van het platform Tate University liet Andrew Tate vandaag weten dat hij niet goed wordt behandeld in de Roemeense gevangenis. Zo zou hij in zijn cel last hebben van kakkerlakken, luizen en bedmijt en zou er geen verlichting zijn.