🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Video: NBA Youngboy – Drawing Symbols

Zoals jullie nu waarschijnlijk wel weten heeft NBA Youngboy de afgelopen maanden absoluut niet stil gezeten. Naast zijn debuutalbum in april “Until Death Call My Name” heeft hij niet alleen een mixtape “Master of the Day of Judgement” in mei uitgebracht, maar ook een reloaded versie van zijn album. “Until Death Call My Name Reloaded” telt in totaal 20 tracks en bijdrages van niemand minder dan Offset, Lil Uzi Vert, Future and Birdman.

Na het uitbrengen van 33 nummers in totaal heeft hij er voor gekozen om voor het nummer “Astronaut Kid” een clip uit te brengen. Je zou toch denken dat hij genoeg nummers heeft om visuals voor te schieten, maar Youngboy kiest ervoor om ons vandaag te trakteren op een nieuw nummer “Drawing Symbols” en alsof dat niet genoeg is, brengt hij zelfs een bijbehorende videoclip uit voor dit nummer.

Bij zijn emotioneel beladen video plaats hij deze cryptische boodschap:
“everything was fake i knew it you’lll never truly know someone in this life we live its cool though yeah that too be prepared to die karma never missed nobody ha ha if you reading hello goodbye”

Bekijk de nieuwe videoclip van NBA Youngboy hierboven.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

14 August

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X