Win 2 Golden Circle tickets voor Bryson Tiller in AFAS Live


Bryson Tiller komt voor een headline show naar Nederland. Tiller is een van de meest succesvolle R&B nieuwkomers en is op 24 oktober in Amsterdam in het kader van zijn ‘Set It Off’-tour. Zijn pas verschenen album ´True To Self´ staat daarbij centraal, maar ook het beste van ’T R A P S O U L’ zal in AFAS Live voorbijkomen. Het voorprogramma van het door Greenhouse Talent en Puna gepresenteerde concert wordt verzorgd door neo-soulzangeres SZA.

Jij kan er op de eerste rang bij zijn, want wij mogen twee keer twee Golden Circle tickets weggeven. Vertel ons wie jij zou willen meenemen en waarom en misschien sta jij dan op 24 oktober vooraan in de AFAS Live. Meer informatie vind je op de Facebookpagina en de kaartverkoop start morgen, 14 juli, om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

13 July

10 comments

Leave a Reply

10 Comments Aan "Win een overnachting op een onbewoond eiland en 2 kaarten voor Grow Festival met o.a. Ronnie Flex, Bokoesam & Hef"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Etamin
Gast
Etamin

Ik ben die hele groene guy, ik eet bijvoorbeeld alleen duurzaam vlees en scheidt m’n afval. Verder rook ik alleen maar groen, drink ik alleen uit groene flesjes en luister ik alleen via de streamingdienst met het groene logo naar mijn favoriete artiesten, die ook nog eens op het grow festival staan! Verder mag ik als student zijnde nooit een gratis slaapplek afwijzen, dus ik voelde mij geroepen om hierop te reageren!

GROW Festival
Gast

Hi Etamin, gefeliciteerd! Zoals je wellicht hebt gezien heb je de overnachting en festivaltickets gewonnen. Wij hebben jou meer informatie toegestuurd per mail, maar nog geen reactie ontvangen. Laat je ons weten of je de prijs nog wil incasseren? 😉 xoxo GROW

Winnaar
Gast
Winnaar

Waarom zou ik die kaarten niet willen hebben? Ronnie, Bokoesam, Kid de Blits, Yung Internet, Kevin, Yung Glenn en de rest van de SMIB squad zijn artiesten waar ik dagelijks naar luister. Om die combinatie op Utopia Eiland te zien is keihard, en met die overnachting en free drinks erbij is t een meer dan geslaagd weekend. I need this mayne

Luca
Gast
Luca

Ik ben die hele duurzame papi… afval scheidings game on lock; verantwoorde eetings game on lock; tweedehands kleding game on lock. Nu kan ik next level algen gaan eten terwijl ik naar Ronnie en Hef hoor blazen! De Droom!

Tuinsessie
Gast
Tuinsessie

Wil gewoon erg graag.

Sef Prince.jpg
Lanna
Gast
Lanna

Het zou geweldig zijn om mijn 20e verjaardag ff goed te vieren met m’n beste vriendin! Tonnoooop ???

Ruby
Gast
Ruby

Omdat we moeten investeren in de liefde, en het mileu! 😉

Ruby
Gast
Ruby

Milieu*

Mimi
Gast
Mimi

Ik zou die overnachting en kaarten graag willen winnen. Omdat lover in het buitenland werkt en we elkaar niet veel zien. Dus effe terugtrekken op een onbewooneiland met op de achtergrond ronnie flex bokoesam en hef. Its gonna be hot hot hot

Julani
Gast

Ik ben toe aan een vakantie

wpDiscuz