Win 2 Golden Circle tickets voor Bryson Tiller in AFAS Live


Bryson Tiller komt voor een headline show naar Nederland. Tiller is een van de meest succesvolle R&B nieuwkomers en is op 24 oktober in Amsterdam in het kader van zijn ‘Set It Off’-tour. Zijn pas verschenen album ´True To Self´ staat daarbij centraal, maar ook het beste van ’T R A P S O U L’ zal in AFAS Live voorbijkomen. Het voorprogramma van het door Greenhouse Talent en Puna gepresenteerde concert wordt verzorgd door neo-soulzangeres SZA.

Jij kan er op de eerste rang bij zijn, want wij mogen twee keer twee Golden Circle tickets weggeven. Vertel ons wie jij zou willen meenemen en waarom en misschien sta jij dan op 24 oktober vooraan in de AFAS Live. Meer informatie vind je op de Facebookpagina en de kaartverkoop start morgen, 14 juli, om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

13 July

28 comments

Leave a Reply

28 Comments Aan "Win 2 kaarten voor The Game, Boef en Kringili & Alex Megas op 14 december in 013"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Casperyo
Gast
Casperyo

Ik ben Cas. Mijn drie passies in dit leven zijn film, hiphop en kickboksen. Één van mijn vrienden in particulier heeft mij altijd bij deze drie passies gesteund. Vanaf groep 6 sleep ik hem al mee met mijn filmpjes en nummers. Nu 7 jaar later is hij die vriend die de hele middag bij zijn oma bladeren heeft staan harken om nog een kaartje voor mijn gevecht (10 december) te kunnen kopen ter support. Hij is altijd al fan geweest van Game, en met deze twee kaartjes kan ik wat waardevols terugdoen.

Karan
Gast
Karan

Sinds “How We Do” al fan van The Game, moet hem echt een keer live zien in mn leven! #Praying

Jim
Gast
Jim

Ik had de vorige keer ook al kaartjes voor The Game in 013, helaas is die show toen gecanceled. Gewoon boef man.

jobba1
Gast
jobba1

The Game, sowieso al fan sinds The Documentary in 2005. Dit jaar met 1992 weer een heel fijn album waarmee hij de game naar een hoger level tilt. En Boef in het voorprogramma, wat wil je nog meer.. Haaamboe!

Gian
Gast
Gian

Wou vorige jaar al naar the game maar ging niet door om privé omstandigheden. Plus The game is een goede rapper, al fan sinds g unit tijden.

Dennis Holshuijsen
Gast
Dennis Holshuijsen

G de game is een van de legends die is opgegroeit in the hood van compton, en ook zichzelf op musicale wijze zo gucci heeft ontwikkeld omdat hij al in het begin van zijn muziekcarriere had samengewerkt met boys als 50, nate dogg en eminem natuurlijk. En ik heb vooral respect voor hem omdat hij treu blijft aan de echte hip-hop. Dus om hem live te zien lijkt me echt een sicke ervaring,

Romy de Rave
Gast
Romy de Rave

Omdat het mijn neef kapot blij zou maken, gewoon family first man

Raya van Mattaveld
Gast
Raya van Mattaveld

Een kameraad is fan en heeft dan net een tentamenweek achter de rug. Ik weet zeker dat hij fucking blij zou zijn met een ticket, maar ik ben te blut om die zomaar voor hem te betalen. Zelf volg ik hem pas sinds The Documentary, maar die heb ik dan ook helemaal kapot gedraaid. Ow, en Kringili & Alex Megas wil ik ook nogsteeds zien! Kreeg gelijk spijt dat ik de releaseparty moest missen nadat ik de Juice EP checkte…

oswin
Gast
oswin

Ik droom er al jaren van om deze legende in het echt te zien, had nooit durven dromen dat die naar nederland zou komen en nu gebeurd het dan toch! helaas ben ik maar een arme student en had ik geen geld om een kaartje te kopen. Nu moet ik aanzien hoe mijn vrienden op ‘aanwezig’ zijn bij het evenement terwijl mijn meisje en ik geen kaartjes hebben.
Het zou zooo sick zijn als ik haar mee kan nemen naar dit concert!

Bas
Gast
Bas

Al een aantal keer kaartjes gekocht voor zijn show, helaas ook paar keer afgelast op 1 na. Heb thuis een paar van zijn albums liggen. Hij brengt gewoon stuk voor stuk geniale nummers uit. Tijdens zijn live optreden is het horen van deze nummers nog beter, geweldig. Zou geweldig zijn om hier bij te zijn

Jean-Paul van Norden
Gast
Jean-Paul van Norden

Ik en mijn maatje zijn fan van The Game. We zouden hem graag live willen zien! Mijn maatje is pas hard gevallen en is bijna weer hersteld. Het zou mooi zijn als ik hem kan verassen met 2 kaartjes! En we zijn concert liefhebber en in bijna alle zalen in Nederland geweest maar nog niet in 013!

Nicky Verderosa
Gast
Nicky Verderosa

Als ik binnen ben beginnen de Dj’s te switchen en de beats gelijk te wisselen NiksFISSA#NicksSwitcha

Daisy Roefs
Gast
Daisy Roefs

December is een maand van samenbrengen toch?! Ik kan me niets mooiers bedenken dat het samenbrengen van mooie mensen, een cultuur, THAT’S HOW WE DO IT! Let’s make the ground shake and feel the music in mind body and soul

Dan h
Gast
Dan h

geef me gewoon die mpp tickets ben niet rich en niet skirr maar die kaartjes zijn prijzig G!

kevin janssen
Gast
kevin janssen

Vorige x na een paar cancels, eindelijk naar The Game gekunnen. Was epic maar hij was te laat waardoor ik het einde moest missen i.v.m. treinen, nu lekker dichtbij i.p.v. in Amsterdam! Wordt weer een ziek showtje!

Laura
Gast
Laura

Ik woon in Canada en daar mag hij het land niet in vanwege “gang ties” en ik ben volgende week in NL en wil hem super graag zien!

Maurice Julienne
Gast
Maurice Julienne

Ik wil deze show absoluut missen omdat:
1. Zijn live performance sterk is, mits hij zijn stem houdt. Te veel shows in korte tijd kunnen zijn stem de das om doen.
2. Hij heeft veel nieuw materiaal. Alleen dit jaar al: Streets of Compton, Block Wars en 1992.
3. Zijn klassiekers. Hij zou twee uur kunnen vullen met dope westcoast tracks.
4. De show: Zou die weer een fles Hennesy (water) achter over gieten?
5. Ik ben stiekem toch ook erg benieuwd naar Boef. Hype of kan deze jongen rappen?

Bart
Gast
Bart

The game in mijn hometown! Endan door deze dure maand geen geld hebben endus geen kaartjes kunnen halen ! Omg neetoch zeker !!!! Help mij !!!

Polio
Gast
Polio

Als die boef nou niet was gekomen had ik allang kaartjes gehaald.. hoe kun je zn clown in het voorprogramma van een legend zetten?

Bob
Gast
Bob

Ik wil deze show niet missen omdat ik ben opgegroeit met deze muziek. Ik heb alleen mijn rij examen tijdens dit concert. Maar mocht ik deze kaartjes winnen skip ik mijn examen honderd procent

Raymond
Gast
Raymond

Te gek dat the Game naar Nederland komt voor een nieuwe show. Ik heb hem altijd al eens live willen meemaken. Sinds The Documentary 2005 fan geworden van The Game en sindsdien is mijn liefde voor zijn muziek als maar gestegen. Elk album of mixtape van The Game heb ik zowat blauw gedraaid (zeg maar rood). Helaas kon ik zijn vorige show niet meemaken, dus dit zou eindelijk mijn kans kunnen zijn. Niet alleen mij zouden jullie gelukkig maken, maar ook mijn beste maat die dezelfde liefde heeft.

Jones
Gast
Jones

zou heel graag met mijn vriendin willen:)!!!!

Serena
Gast
Serena

Omdat ik op 14 december jarig ben en mijn verjaardag niet ga vieren, dus dit zou het perfecte cadeau zijn!

mtje
Gast
mtje

BIG FAN!!!

B van Rijswijk
Gast
B van Rijswijk

The Game is een baas, altijd #100 en wil helemaal los gaan met een maat van me op het nummer EL CHAPOOO

bram
Gast
bram

Gewoon The Game man, moet ik bijzijn

mike
Gast
mike

Ik ben bezig met producen en voor me ontwikkeling is dit ideaal om vibes over te nemen

Hidde
Gast
Hidde

Om een keer live te genieten van zijn muziek in plaats van op school tijdens colleges en tussenuren samen met mn maatje!

wpDiscuz