Wiz Khalifa klaagt voormalig manager en platenlabel aan voor 1 miljoen dollar

wiz-khalifa-15
Wiz Khalifa heeft een aanklacht ingediend tegen zijn voormalig manager Benjy Grinberg en diens platenlabel Rostrum Records. Hij claimt dat Grinberg hem in een ongunstige 360 graden deal gepusht heeft. Wiz was 16 jaar toen hij zich in 2004 liet managen door Grinberg en de deal die hij toen tekende houdt in dat Rostrum Records aan alles verdiende wat met Wiz zijn professionele carrière te maken heeft.

In 2010 tekende Wiz bij Atlantic Records eb in 2014 liet hij Grinberg gaan als manager. Het blijkt nu echter dat hij altijd verbonden is gebleven aan Rostrum Records door de 360 deal. Wiz klaagt ze nu aan in de hoop onder het contract uit te komen. Volgens hem is er gebruik gemaakt van een jonge artiest die nog weinig verstand van zaken had. Behalve dat hij van het contract af wil, eist hij ook 1 miljoen dollar schadevergoeding.

Grinberg reageerde geschokt en zegt dat hij teleurgesteld en verrast is dat een artiest die hij jarenlang gesteund heeft, zich zo tegen hem kan keren. Hij zeg ook dat de aanklacht vol zit met onwaarheden.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

2 June

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.