🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Woede na Drake afterparty in Club Air: “€300 voor artiesten die nooit zijn komen opdagen”

Update: Inmiddels hebben we contact gehad met de organisatie van het evenement, FAM Events. Zij claimen dat de avond volledig volgens plan verliep en dat er beloofd was dat Drake de mic zou pakken. “Drake was op tijd en Baka Not Nice ging het podium op om zijn muziek live te doen.” Uiteindelijk besloot de Canadees echter na een uur te vertrekken zonder zich te hebben laten zien aan het publiek. Hetzelfde geldt volgens de organisatie voor Boef en Ronnie Flex, die beide klaar stonden om het podium op te gaan, maar plotseling verdwenen. Opvallend daaraan is dat Ali B met Spec mede-organisator was van het evenement.

Originele bericht:
Gisteren werd in Club Air in Amsterdam de officiële Drake afterparty gehouden. Het feest werd grootst aangekondigd; de Canadees zou het feest hosten, er zouden optredens zijn van Boef en Ronnie Flex en ook Ali B zou erbij zijn. Nu, een dag later, blijkt dat het niet helemaal zo gelopen is als mensen verwacht hadden.

Op de de Facebookpagina van het evenement druppelen de klachten binnen. Zo wordt er gezegd dat de ster van de avond alleen even in de VIP gezeten zou hebben om een half uur later weer te vertrekken, zonder de mic überhaupt aangeraakt te hebben. Ditzelfde geldt voor Ali B terwijl Boef en Ronnie Flex helemaal nooit geweest zijn. Daniël Kolkman eist dan ook zijn geld terug op de eventpage op Facebook en krijgt bijval van enkele andere gedupeerden.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

17 April

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X