Casio en graffiti artist STASH slaan de handen ineen voor G–Shock limited edition

mei 04 • 14:45 • XTRA
Casio en graffiti artist STASH slaan de handen ineen voor G–Shock limited edition
Casio werkt voor de nieuwste G-SHOCK samen met één van de graffitihelden van New York genaamd Stash. Op 17-jarige leeftijd al stond de graffiti artiest met zijn werk naast Keith Haring en Jean-Michael Basquiat en in de eind jaren 90 werkte hij al samen met Nike, A Bathing Ape en Burton. Daarmee was hij de eerste die grafische elementen uit graffiti op streetwear toepaste.
De collabo G-SHOCK van Casio en Stash heeft een black-on-black print van spuitbusdoppen met een laag van blauwe verfspetters. Het is een exclusief limited edition horloge dat zal worden geleverd in een bijzondere spuitbusverpakking met daarop Stash zijn welbekende logo.
De G-SHOCK heeft een paar unieke functies en ook de GA-100ST-2A bevat er een paar. Zo is het horloge schokbestendig en tot 20 Bar waterdicht, heeft het een anti-magnetische werking, automatische LED-verlichting, wereldtijd (48 steden en UTC), 5 dagelijkse alarmfuncties waarvan 1 snooze-functie, 1/1000e-seconde stopwatch, snelheidsmeter, countdowntimer en 12/24 uur-weergave. Bekijk de foto's van het horloge

AANBEVOLEN

Loading...