'Vrouw doet aangifte van verkrachting tegen Ajax-speler'

apr 07 • 14:24 • XTRA
'Vrouw doet aangifte van verkrachting tegen Ajax-speler'
Er is officieel aangifte van verkrachting gedaan tegen Jong Ajax-speler Donny Warmerdam. Dat laat Roddelpraat-host Dennis Schouten weten in een nieuwe aflevering. De host heeft opnieuw contact opgenomen met de negentienjarige vrouw, die eerder dit jaar beweerde verkracht te zijn door Warmerdam een halfjaar eerder. Destijds was de jonge vrouw in kwestie achttien jaar.
De Roddelpraat host vertelde in de aflevering van twee maanden geleden het verhaal zoals hij het heeft gehoord van de 19-jarige vrouw. "Ze was een halfjaar geleden op een feestje in Voorhout, daar was hij ook. Zij vond hem wel een leuke jongen. Ze zoenden, waarna hij haar naar boven mee trok. Hij wilde meer dan zoenen. Zij zei duidelijk dat ze niet meer wilde. Toch trok hij toen haar broek kapot, daar heb ik foto's van gezien. Hij heeft toen met haar de daad verricht. Zij wilde dat niet. Na ongeveer drie minuten is zij de situatie ontglipt en is ze vertrokken van het feestje."
De aangifte tegen de voetballer van Ajax vormt mogelijk een nieuw hoofdpijndossier voor Ajax. Eerder dit jaar stapte Marc Overmars op vanwege grensoverschrijdend gedrag richting vrouwelijke medewerkers binnen de club en daarnaast wordt oud-speler Quincy Promes momenteel vervolgd vanwege een poging tot moord. Bekijk de nieuwe aflevering van Roddelpraat omtrent de bovengenoemde Ajax-speler vanaf minuut 53 hieronder.

AANBEVOLEN

Loading...