YG dropt samen met Lil Wayne nieuwe track voor Red Bull 20Before17

artworks-000197360048-96a4ds-t500x500
De meeste mensen kennen Red Bull van de energiedrank en misschien nog van cityracing. Maar de afgelopen jaren is Red Bull uitgegroeid tot een gerespecteerd muziekplatform voor artiesten in alle genres. Met hun muziekacademie, studio’s, mentorschap programma’s met bijv. Metro Boomin’, Ty Dolla $ign, Jhené Aiko, Pusha T en veel meer hebben zij een vertrouwde naam voor beginnende muzikanten opgebouwd.

Het jaar 2016 komt bijna ten einde en om op positieve wijze terug te blikken op dit jaar, presenteert Red Bull voor de derde keer op rij hun jaarlijkse 20Before17 project. Tijdens dit project, brengt Red Bull producers, artiesten en componisten samen om de grootste momenten van het jaar te re-creëeren met behulp van een nieuwe track. Dit houdt in dat artiesten in samenwerking met Red Bull vóór het einde van 2016, twintig tracks uitbrengen die de grootste momenten vertegenwoordigen. Dit keer hebben zij YG, Lil Wayne en producers Boi-1DA en T-Minus opgeroepen om een nieuwe track te maken en het resultaat is de tune Trill.

Red Bull 20Before17 is niet het laatste project waarmee YG zich dit jaar mee bezig houdt. Het is nog geen twee weken geleden dat YG zijn tape Red Friday uitbracht en hij heeft alweer een nieuw project aangekondigd. Via Twitter laat hij weten dat we Just Re’d Up 3 in 2017 kunnen verwachten.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

12 December

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz