Young Thug haalt uit naar Metro Boomin, ook Future mengt zich in de beef

young thug metro boomin

Metro Boomin liet gisteren los dat Future naar zijn mening de enige rapper is die meerdere mixtapes uit kan brengen in een korte periode die ook nog stuk voor stuk hard zijn. “Moraal van het verhaal is, 5 tapes uitbrengen in een jaar zorgt er nog niet voor dat je met zoveel vuur komt als Future,” schreef hij op Twitter. “Dat was gewoon zijn pad. Het is niet voor iedereen bestemd.”

Young Thug die goed bevriend is met de hitproducer voelde dit bericht als een messteek in zijn rug aangezien hij dit jaar al de 3 tapes ‘Barter 6’‘Slime Season’ en ‘Slime Season 2’. Ook Future werd betrokken door Thugger in zijn tweets en beide heren hebben nu ook weer gereageerd op de rapper. Het werd een verhitte discussie tussen Young Thug, Metro Boomin en Future en zelfs London On Da Trak bemoeide zich er uiteindelijk mee. Check het hieronder.

 

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

11 November

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Young Thug haalt uit naar Metro Boomin, ook Future mengt zich in de beef"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
umapampa
Gast
umapampa

ok metro boomin werkt nog alleen voor future.. wie wil er nou een track laten produceren door iemand die je eigenlijk 3 x niks vind? rare kill

LVZ
Gast
LVZ

Gucci Mane blaast em ook kaulo hard!!
komt ook ff met 5 mixtapes in 1 heel jaar, tegenover weezy valt dat wel weer zwaar tegen… #FreeGuwop

Glock44
Gast
Glock44

Future moet een track op lilthug gooien man.. just kill that bitch! MetroBoomin heeft sowieso gelijk ”All I’m saying is, I wish that everyone would put out more quality music over the quantity. It’s a marathon, not a sprint”

BaKa
Gast
BaKa

Fuck Young Thug man.. Homogezicht

wpDiscuz