Young Thug haalt uit naar The Game, die meteen reageert

Dat Young Thug en The Game een hekel aan elkaar hebben is wel duidelijk. Vandaag werd de beef opnieuw leven in geblazen en de reden was een radio-interview van The Game bij Charlamagne Tha God tijdens ‘The Breakfast Club’.

Daar was het onderwerp van het gesprek al snel de recente beef’s van The Game met andere rappers. Al snel viel de naam van Young Thug en claimde The Game dat het er erg ‘real’ aan toe ging, toen de rapper naar Atlanta ging. De oorzaak van de beef was ontstaan door het blijven uitdagen val Lil Wayne door Thugger. Zoals bekend zijn Game en Wayne goede vrienden en dus kwam Game op voor Wayne.

Na het radio-interview kwam Young Thug vandaag met een reactie op zijn eigen Instagram pagina. Zo sprak hij “Kijk, ik was met mijn eigen zaken bezig door mijn video te promoten die eraan komt. Ik was aan het werken aan de track ‘Power’. Toen ik even The Breakfast Club aanzette hoorde ik die p***y ass ni**a Game steken uitdelen aan mijn adres tegen die p***y ass ni**a Charlamagne alsof ze me willen doden. Jullie weten daar niks van. Ik ben een video aan het uploaden. F*ck you p***y boy.”

Nadat Game de video van Thug zag, kwam hij vrijwel meteen met een reactie op zijn eigen Instagram profiel. Hij reageerde met een hilarische foto met als ondertekst “@ die p***y !!!! Hij laat waarschijnlijk ergens op dit moment zijn nagels doen in het warenhuis. Waarop Thugga weer sarcastisch reageerde met “Het maakt niet uit, we weten allemaal dat 50 ongelijk had en Game niet gay is..”. De beef is heviger dan ooit en zal vast nog wel een staartje gaan krijgen.

Young Thug net na The Breakfast Club

YOUN THUG WORDS; @ em ON NO HIS NAME!!!

Een video die is geplaatst door CESAR THE APE!!!!!!! (@thuggerthugger1) op


The Game reageert op zijn beurt over de excentrieke stijl van Thugger


Young Thug reageert hier vervolgens weer op

NVM THE SHT THAT SAY 50CENT WE ALL NO HE AINT GAY…..

Een foto die is geplaatst door CESAR THE APE!!!!!!! (@thuggerthugger1) op

28 September