Young Thug moet albumtitel veranderen en bedreigt Lil Wayne

Young Thug zal (als het goed is) aanstaande vrijdag zijn album uitbrengen. Hij zou de plaat ‘Carter 6’ noemen, maar hij heeft nu te horen gekregen dat hij dit niet mag doen.

Eerder deze week liet Young Thug nog weten dat Lil Wayne zijn idool is en dat hij nooit ruzie zou maken met hem, nadat Weezy harde woorden voor hem had tijdens een optreden. Vandaag is Thugga minder vriendelijk, hij heeft namelijk te horen gekregen dat hij zijn plaat geen ‘Carter 6‘ mag noemen, omdat hij anders aangeklaagd wordt. Young Thug laat via Instagram weten dat hij het project dan maar ‘Barter 6’ gaat noemen. Hij maakt het verhaal nog wat ingewikkelder door het een mixtape te noemen in plaats van een album.

Thugga lijkt gefrustreerd door het hele gebeuren en laat dat merken in een tweede filmpje. Hij kondigt aan dat hij de eerste promo show van de plaat zal doen in Hollygrove, New Orleans, de thuisbasis van Lil Wayne. Hij daagt Weezy uit om langs te komen en laat aan het einde nog enkele wapens zien (die hij overigens ‘dicks’ noemt).

#c6otw Udigg!!! VIDEO BY: @yslapparel

Een video die is geplaatst door Young Thug (@thuggerthugger1) op

4/17 #BARTER6 VIDEO BY: @mpaduke1 FT. @yakgotti_

Een video die is geplaatst door Young Thug (@thuggerthugger1) op

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

14 April

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.