🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Zes jaar na Allermooiste Feestje geven Samsung en Ivan Words een nieuwe kijk op het hockeyveld

Weet je nog toen Yellow Claw, Mr. Polska en Ronnie Flex het hockeyveld in een heel ander daglicht zetten met de Allermooiste Feestje video? Hockeyer Robbert Kemperman doet dat voor Red Bull Sprekend zes jaar later opnieuw.

Begeleid door de woorden van Ivan Words laat de international zien hoe hij de passie deelt met zijn team en het spel verdeelt met zijn forehand, backhand en give and go acties. Gefilmd met de Samsung Galaxy S9 en haar super slow-mo film functie krijgt de sport een nieuw level van intensiteit.

De glasheldere beelden geven je zowel linksom als rechtsom het gevoel dat je op het veld staat. Je moet pieken op het juiste moment en met de Samsung Galaxy S9 en haar sicke super slow-mo functie maakt het niet uit of het een avondwedstrijd is of dat je midden op de dag het doel vindt.

Ivan Words kiest de woorden bij de video zorgvuldig. In zijn eigen woorden, “Spoken word is een vrije vorm van expressie. Het is alleen gebonden aan de regels die je zelf maakt en als schrijver maak ik die graag zelf.” Of je nou elke week op het veld staat of nog nooit een hockeystick in je hand gehad hebt, de spoken word artiest zorgt ervoor dat je er helemaal in zit. Daardoor voel je je verbonden met Robbert Kemperman en zijn team en ready om vol in de aanval te gaan. Bepaal zelf de kleur van de medaille met Samsung en Red Bull Sprekend.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

21 September

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X