Daily Paper moedigt jongeren aan om hun individualisme uit te drukken met UNITE collectie

In januari tijdens de Paris Fashionweek kreeg men al een glimp van wat ze kunnen verwachten van de aankomende mens fall/winter 2018 UNITE collectie. Met deze collectie wil Daily Paper de internationale jongeren aanmoedigen om hun individualisme uit te drukken en zichzelf te leren accepteren.

De collectie zal in drie stadia uitkomen. Stadium 1 wordt onderzocht hoe jongeren verbonden zijn door soortgelijke ervaringen, Daily Paper wil deze doelgroep een stem geven. In deze fase wordt Daily Paper geïnspireerd door vintage sportkledingstukken zoals rugby shirts, wielrenners en voetbalshirts.

Stadium 1 kan je hieronder bekijken.

Zonder kennis is er geen stem, stadium 2 verzorgt de stem. Hier onderzoek je het belang van groei en je bewust worden van de wereld waarin we leven. In dit deel vind je pakken, trenchcoats en regenjassen.

Stadium 2 kan je hieronder bekijken.

In het derde en laatste stadium zijn de moeilijkheden in de wereld ontdekt maar is het onzeker wie bij welke community hoort. De items in dit deel zijn geïnspireerd op werkkleding en invloeden uit het leger.

Stadium 3 kan je hieronder bekijken.

Voordat het zover is, kan je de Pre Fall collection vanaf 3 augustus verkrijgen bij de officiële Daily Paper website, en externe retailers. Voor nu kan je hierboven de gehele Fall/Winter 2018 Collection UNITE bekijken.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

31 July

X