Mocromaniac stapt uit de Hydroboyz en gaat solo verder – Update

mocromaniac1

Zojuist deelde Mocromaniac via Twitter het onverwachte nieuws dat hij uit de Hydroboyz stapt. Eerder deze maand bracht Mocromaniac een solo-project uit genaamd ‘Mani4President’, wat nu gelijk het startschot is van zijn solo carrière.

Het Amsterdamse collectief Hydroboyz maakte een aantal jaren geleden furore met het nummer ‘Hindabuilding’ en reisde het hele land door. Ze begonnen ooit als drietal, maar vorig jaar verliet RQS al de groep en nu is het dus de beurt aan MocroManiac, wat gelijk het einde van de groep betekend. Hydro zelf is momenteel bezig met zijn project Timmygang.

Mocromaniac was op dit moment niet in de gelegenheid om commentaar te geven.

Update: Zojuist heeft Hydro onze redactie benaderd om ons meer duidelijkheid te geven rondom het vertrek van MocroManiac. Hydro, naar wie de groep vernoemd is, zal verder gaan als Hydroboy. Hij laat weten dat Hydroboyz en de muziek waar Hydroboyz groot mee is geworden zich gewoon zal voortzetten.

Het vertrek van Mocromaniac zal volgens Hydro geen invloed hebben op de energie en muzikale aantrekkingskracht die Hydroboyz de afgelopen jaren heeft gehad. Daarnaast is hij druk bezig met Timmy Gang en zal hij als Hydroboy aan de slag gaan voor een nieuwe single.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

12 March

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz